• Splenetic

Jumalaa tuskin on olemassa. Lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä.

http://www.uskomaton.fi/

Muistakaa kannattaa tavalla tai toisella, ja pitää meteliä niille firmoille jotka kieltäytyvät epäloogisesti näistä mainoksista vaikka suostuvat ottamaan kirkon mainoksia!

Eilisen saldo oli 4 400€, joka toivon mukaan nousee reippaasti jahka saavat näkymään myös viivellä tulevat siirrot.

3 kommenttia

JPHki

20.3.2009 21:30

Mahtavaa, odotan kampanjaa innokkaasti! Parempaa jopa kuin Carrie Bradshaw tutu yllään bussin kyljessä!

martin

21.3.2009 02:02

Ihmistä tuskin käy uskominen. Aloita siis iloitseminen kuoleman voitettuasi!

Splenetic

21.3.2009 08:55

JPHki: Niinpä, jahka saadan joku ratkaisu tälle jahkailulle siitä saako bussifirma niistä kieltäytyä, jos joku fundis valkonen heteromies sen omistaa.Voi Sinkkuelämää... se taitaa jäädä elämään :)

Martin: Toivon, että voisit noudattaa omaa ohjettasi. Ihmistä ei käy uskominen, ja raamattuhan on nimenomaan ihmisen sulkakynästä (ilman mitään sen jumalallisempaa inspiraatiota kuin oman egon pönkittäminen). Johan ne lukuisat ristiriidat sen todistavat. Hmm... olisi luullut, että pysyt täältä kaukana nyt kun viimeistään tiedät maailmankuvani. Älä yritä pelastaa sieluani näkymättömällä ystävällä, jonka olemassaolosta nyt tai aiemmin ei ole muuta kuin ihmisen kirjoittama (lue: erheellinen) kokoelma erittäin kyseenalaisia säännöksiä, outoja tarinoita ja muutama kirjallisesti hyvä tekstinpätkä (lähinnä Laulujen laulussa, siis). Mutta siinä kun olet, niin kerrohan tämä: mistä tietää että yksi kohta on "jumalan puhetta" kun taas toinen on tarkoitettu metaforaksi, kun ei missään marginaalissa tai alaviitteessä näin lue, itse leipätekstistä puhumattakaan? Vai onko tämä taas tätä kuuluisaa kristityn intuitiota? Jos intuitiota, onko intuitioita sitten useampi, kun kerran kaikille kristityille löytyy ne kohdat jotka "maagisesti" tukevat kyseisen kristityn maailmankuvaa? Kuka siellä tyhjässä haudassa nyt olikaan, ja kuka sinne haudalle tuli? Kuinka se Juudas aikuisten oikeasti kuoli? Kumpi tuli ensin, ihmiset vai eläimet? Kuka halusikaan Daavidin suorittavan Israelissa väestölaskennan? Kuka Joosef the Puusepän isä olikaan? Kuinka monta hevosta Salomonilla olikaan? Pitääkö lapset tappaa isiensä syntien takia vai ei? Mitkä olivat Jeesuksen viimeiset sanat ennen kuin heitti henkensä ristillä? Kestikö se nälänhätä kolme vai seitsemän vuotta? Oliko Michalilla mukuloita vai ei? Kuinka vanhana Jehoiach nousikaan valtaan? Entä Ahaziah?

Saa vastata.

"Aloita siis iloitseminen kuoleman voitettuasi!" No nyt selvisi mistä se ev.lutien masentunut tila kumpuaa: iloita saa sitten kuoleman jälkeen. Jep, teillä on varmaan toooosi hauskat geimit tiedossa siellä arkussa.