• Olli Stålström

Sairausleiman kriitikko tulossa Suomeen luennoimaan - liittolaisia maailman psykiatrian huipulta

The Sexpo Foundation has invited Jack Drescher, M.D. to give a keynote speech and chair a workshop in a large training seminar at the University of Helsinki, on March 12th, 2010.

[Tässä blogisarjassa kerron Setan varhaishistoriasta siltä osin kuin olen itse henkiiökohtaisesti ollut mukana tapahtumissa. Tämä liittyy vuoden 2010 alussa julkaistavaan Setan varhaishistoriaan, jota viimeistelee Anssi Pirttijärvi].

Olen kutsunut väitöskirjani ohjaajan Jack Drescherin luennoimaan Sexpon järjestämässä koulutusseminaarissa 12.3.2010 ja vetämään työryhmää, jonka ohjelma on toistaiseksi nähtävissä vain FinnQueerin luonnossivuilla: http://www.finnqueer.net/juttu.cgi?s=339_42_1

Jack Drescher on New Yorkissa toimiva psykoanalyytikko, joka toimi Yhdysvaltain psykiatriyhdistyksen (APA) HLB-asiain komitean puheenjohtajana vuosina 2000-2006. Hän on myös Yhdysvaltain psykoanalyytikkoyhdistyksen (APsaA) asiantuntija sekä työryhmässä, joka valmistelee seuraavaa - vuonna 2012 julkaistavaa - tautiluokitusta DSM-V seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden osalta.

--
Kuva: psykoanalyytikko Jack Drescher, joka on julkaissut tai toimittanut kymmeniä teoksia homouden sairausleiman ja eheytysideologioiden poistumisesta.

Jack Drescherillä on netissä 8 minuutin YouTube -videoesitys konversioterapioiden ongelmista:

http://www.encyclopedia.com/video/Kh6v9aysfQI-qa-dr-jack-drescher-discusses.aspx