• Druusi

Elämämme Miehet

Huomasin männä päivänä nimimerkin "Aingeal" kirjoittaneen keskusteluun Facebookista löytyvästä Elämämme miehet -sivusta: https://www.facebook.com/elamammemiehet

Myönnetään, tuon sivun takana olen minä. Miksi olen nyt tehnyt tuon sivun, vaikka tarina on ollut hyllyllä jo eräänkin vuoden?

Mietin tovin kirjoittaisinko suoraan keskusteluun, vai laittaisinko aiheesta blogiin ja päädyin kirjoittamaan tänne, koska kyse on enemmän henkilökohtaisesta vastauksesta kuin puhtaasti keskustelusta.

Elämämme miehet on minun "lempilapseni" jo sen alusta saakka. Vuosien aikana olen kirjoittanut sitä enemmän kuin yhtäkään toista kirjoittamaani tarinaa. Lisäksi tiedän, miten tarina päättyy, vaikkakaan en ole vielä kirjoittanut kaikkea siltä väliltä. Se, että teen tällaisia oheistoimintoja mahdollistaa minulle sen, että voin kertoa muille hieman enemmän siitä, miten minä tunnen Teron ja Larin.
Jotkut teistä tietänevät myös, että heillä on omat FB-profiilitkin... eli minulle heidän tarinansa on oikeasti tärkeä saada paperille, koska jos minulle tapahtuu jotain - tarina ei tule koskaan kirjoitetuksi valmiiksi asti.

(Se, mistä tuo tuli mieleeni on viimeaikaisten tapahtumien ansiota - olen menettänyt traagisesti yhden ystäväni alkukesästä ja sittemmin melkein myös läheisen perheenjäseneni - joten tiedän konkreettisesti, miten haurasta elämä on).

Myös se, että jos en kirjoita ajan kanssa tätä tarinaa valmiiksi, moni ihminen ei ehkä ehdi lukea sitä ennen heidän aikansa päättymistä.
Vaikkakin tiedän, että äitini ei mahdollisesti koskaan tule lukemaan Larin ja Teron tarinaa, se ei silti tarkoita etten kirjoittaisi tätä hänen takiaan. :)

Noniin, Oscar-puheestani takaisin asiaan!

Se, tullaanko Elämämme miehet näkemään jälleen ranneliikkeessä on minun puoleltani vielä hieman auki. Huomasin nimittäin taannoin, että aikaisempien osien lukeminen tuotti minulle vaikeuksia.
Ei sen takia, etten löytäisi niitä (osoitteen tiedän unissanikin): http://ranneliike.net/elamammemiehet.php

Haasteeksi muodostui tekstin koko! Järkyttävää! Minusta lienee tulossa vanha, koska oikeasti jouduin käyttämään Chromen zoom-toimintoa saadakseni tekstistäni sen kokoista, että pystyin nautinnollisesti sitä katsomaan! Olin aivan järkyttynyt!

Sen takia mietin jotain toista julkaisualustaa, mutta toisaalta taas... Elämämme miehet on tarkoitettu luettavaksi täällä! Se ei ole sama asia jossain muualla (paitsi ehkä oikeana kirjana, koska kirja on aina kirja).

Onko tekstistäni havaittavissa, että jatkoa olisi tulossa? Aingeal ja muut... katsokaa Elämämme miehet -sivua Facebookissa ;)

Ehkä eniten tässä minua huolestuttaa, onko Elämämme miehille enää "tilausta". Onko sille sijaa nykypäivän maailmassa, joka on muuttunut siitä, mikä se oli tarinan alkaessa.

<3

3 kommenttia

boy84

10.8.2014 16:29

Toivon että julkaisut lisäosia, tuo on mulle ainakin ollut tärkeä nuorempana :)

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Druusi

12.8.2014 03:06

Boy84, okei.. Sun takia laitan lisäosia tulemaan ;D :D

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Sami Mollgren

12.8.2014 07:32

Kyllä sille on tilausta. Aina joskus joku kyselee. Ja ainahan sitä kirjasinkokoa voidaan täälläkin kasvattaa.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi