• millikan

Tase

Kun tässä ympäroivässä vesilasissa näkojään kuohuu ja aallot vastaan lyo, niin lienee taas aika pohdiskella mitä järkeä tässä kaikessa on.

Blogini on täällä vaikuttanut reilun pari vuotta, bloggauksia 265 (mitäs tuosta tulee, keskimäärin reilu kaksi kertaa viikossa?). Ranneliikkeen keskustelupalstoilla olen hieman kauemmin lukenut ja kirjoitellut, hyvin vaihtelevalla aktiivisuudella. Ja erityisesti viime aikoina lähinnä silmäilen aiheet läpi, luen tarkemmin jos joku on jotain kiinnostavaa kirjoittanut ja muut lähinnä hypin yli.
Ja kyllä, aika pitkälle pääsee sillä että lukee kirjoittajan nimen ja vilkaisee ekaa riviä niin tietää pitääko siirtyä seuraavaan aiheeseen. Aina ei tarvitse katsoa edes sitä ekaa riviä.
Internetissä trolleihin toimii säänto johon ei yleensä normaalimaailmassa kannata luottaa: jos ongelmaan ei kiinnitä huomiota niin se menee itsestään pois.

Ranneliikkeen blogisto tulee sen sijana luettua suurella kiinnostuksella läpi, vaikka en aina niin kauheasti kommentoikaan. Yhteisollä on haaransa, henkilot kommentoivat hanakammin tiettyjä blogeja (kuten minä vaikka Spleneticin ja Rokkihomon blogeja, ja toisinpäin), mutta tuskin lienen ainoa joka ainakin summittaisella tasolla seuraa kaikkia täällä kirjoittavia. Se on myos pitänyt minut täällä, vaikka tämä onkin usein teknisesti rajoittuneempi kuin joku blogspot yms.

Ja jos halutaan lähteä poliittiselle tasolle, niin onhan tämä aika "henkilokohtainen on poliittista" ryhmä, monenkirjava joukko ihmisiä jotka ovat, no, ihmisiä. Ja minä yhtenä raitana sateenkaaressa, jos nyt näin banaali klisee sallitaan.

3 kommenttia

Rokkihomo

24.10.2008 17:11

"yhtenä raitana sateenkaaressa"

No huh-huh.

Ruskea vai minkä värinen -? (jos nyt näin banaali lohkaisu sallitaan)

- - -

Henkilökohtaista on pirun poliittista joskus. Loppuu vitsit Rokkihomolta ja alkaa taisto ylväs ryppyotsainen...

millikan

25.10.2008 15:24

Mä voin olla se tummanharmaa raita :)

Angela

26.10.2008 22:56

Terve Hoodee :) Tulin tänne katsomaan onko blogissasi juttua ja onhan täällä :D Kiva! Mä yritän olla myös vähän ahkerampi kommentoija ja kirjoittakin...Kaikkee hyvää sulle.