• millikan

Olen kaunis, olen rohkea, olen vapaa, syntynyt voittamaan!

Scherzolta tuli haaste, seuraavanlainen:

"Bloggaajan, joka on haastettu, pitää kertoa kuusi asiaa, joista _pitää_ itsessään ja elämässään, mielellään vähän erikoisempia, kuin vain työ, mies yms... Tämän jälkeen pitää haastaa kuusi bloggaajaa (joko täältä tai Ranneliikkeen ulkopuolelta) ja ilmoittaa haastetuille siitä, että hänet on haastettu ja mistä saa lisätietoja. Kerro myös säännöt omassa blogissasi."

1. Olen rauhallinen ja järkevä. Tai ainakin feikkaan hyvin sellaista. Minua ei helposti saa kiivastumaan ja asioita käsitellään pohdiskellen turhia hötkyilemättä.

2. Pyrin näkemään ja ymmärtämään kaikkien puolten mielipiteet, niin että silloinkin kun olen eri mieltä ainakin pyrkisin näkemään ne vastapuolet ihmisinä.
Seuraamuksena joskus on että päädyn puolustelemaan itselleni vieraita mielipiteitä ihan vain sen vuoksi että sen hetkisessä keskustelussa ne on demonisoitu liiaksi.

3. Hyvä maku. Tuo on asia jota kukaan ei koskaan sano ääneen, paitsi siis minä. Makuni ei kuitenkaan ole mitenkään konservatiivinen ja hienosteleva, tai sitten elitistisen ironinen (elitistinen ehkä, mutta ei ironinen), joten camp-estetiikka ja absurdius iskevät täysillä...

4. Assosioiva mieli. Vedän joskus hyvinkin villisti yhteyksiä asioiden välille, ekstrapoloin ja päädyn outoihin paikkoihin. Viihdyttävä taipumus joskin on joskus turhauttavaa kun muut eivät näe ihan selvästi että jos on A niin siitä seuraa paitsi B myös L ja Q:kaan ei ole kaukana.

5. Situationismi. Joskus asioita pitää kokeilla ihan sitä varten että ne ovat siinä. Minä en tiedä minne tuo tie menee mutta kuljen sitä silti. Joku sanoisi päämäärättömyydeksi, minä sanon situationismiksi.

6. Olen elossa. Aika ajoin hämmästyttävä fakta.

(7. Itseironinen elämänasenne. Joskus se on järkevin tapa suhtautua asioihin.)

Näköjään täällä on jo aika hyvin haasteet kiertäneet, jos joku tätä lukee eikä ole jo vastannut, niin siitä vain.