• millikan

Ja taas mennään...

Eilen taas kuuntelemassa musiikkia Radio Orientessa, kaksi bändiä.
Ensimmäinen oli naapurikaupungista tuleva Nur Zu Besuch, sellaista aika perinteistä emo-rockia. Tokihan jokaisen kolmikymppisen rokkipoliisin pyhä velvollisuus on pilkata kaikkea emoa mutta ihan pidin musiikistaan (ja diggailin Sunny Day Real Estatea ennen kuin kukaan edes puhui mistään emosta). Oli vaan jotenkin hassua että olin selkeästi yksi vanhemmista ihmisistä yleisössä, kovin oli teinejä...
Tuli myös hymyiltyä yhtyeen varsin perinteiselle ryhmädynamiikalle, se kaunis poika oli tietysti laulaja, kitaristi taas näytti juuri sellaiselta nörtiltä joka on pääasiallinen säveltäjä ja basisti ja rumpali ovat rennosti vain "in the band" (ja rumpali on todennäköisesti se bändin hauskin tyyppi). Tämä ei siis perustu mihinkään tietoon, vain johtopäätöksiin siitä mitä näin :)

Toinen yhtye Enno Burger soitti sitten enemmän akustista poppia. Aloittivat aika pliisusti (ja tässä vaiheessa iso joukko niistä teineistä lähti pois...) mutta paransivat hyvin tahtia. Rumpali erityisesti oli hyvä.

Taas kerran, ihan kiva keikka mutta ei mitenkään mullistavan hieno.
Ja haluaisin kritisoida Radio Orienten nettisivuja siitä että eivät enää laita sinne omia selostuksiaan esiintyjistä vaan vain linkit esiintyjien MySpace-sivuille. Jotka ovat pääsääntöisesti hitaita, sekavia ja rumia.