Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2009.
Seuraava

lepopäivä

mahjtava elämä. skippaisn perjantaisen miitingin ku veli oli perheinee kaupungis ja piti viisteerata ja kahvitella. kans syödä ja valittaa asioist. se on mun tapa.

korjaisn mun suihkun viemrin ku se haisi. siit puuttuu joku tulppa tai systeemi ni laitoin siihen jeesusteippii ja jo loppu haju. sit ostin pakokauhun vallas uuden takin stokalt ku oli lauantaina mun etusetelit vimppaa päivää voimas. ihan jeessi, musta tai tummanharmaa hiuak farkkumainen kangas, pikkutakki tai blazer tai bleiseri, jotkus sanoo puvuntakki ja toiset vierailutakki.

oon ihan in love pipettesii.. mulla on tapana olla tykkäämättä monist bändeist ja artisteist siin vaihees ku kaikki ihan liekeis ja sit myöhemmi pärähtää. in my mind tää biisi olis niinku mun tyttöbändin voittoisa euroviisubiisi suomen edustajana. me oltais nättei laval ja glittersadet ja ihmisii tanssis ruutupaidois.

http://www.youtube.com/watch?v=wy7SvZQfeBM

tänää on vapaapäivä ja ajattelin käyttää sen hyödykkäästi kuvaamal mun vaatteit ja pesemäl pyykkii ja laittelemal asioi järjestyksee. aloin naputtaa eilen kuvii seinäl mustis muoviraameis. mun taideseinäki vaatii hiukan sätöö vielä ja lisää kuvii. ja ikeast tahrvisin nyt yhden mustan raamin tuoho mustavalkosee osioon. ku loveen krääsää ja muovii, josko samaa aikaa puu on kova juttu ja kulta.

eilen oli mahtava ilta kamujen kans. kaikki nauro ja ilakoi, oli sellain rakkauden atmosfääri kuviois mukana. ja mun paras kaveri kysy eilen haluunk mä tuparilahjaks sputnikin.. en tiiä mitä vastata..


Seuraava