• pelsepuuppi

stuff

kävin mökil hakees mun kamoi. kolme laatikollist vaatteit löyty. nyt tiukkaa seulontaa ettei o homees mikään tai koi käyny raiskaas mun kamoi. en ees musiatnu t mul niin kliffaa tavaraa olemas ku just avasin laatikot. mietin kyl et jos koi käyny ni ikävää mut nää ei mitää voi ja sit siel kuitenki menee pakkasen puolel siel vintil et nyt ei liene ihan hirveen akuuttii pelkoo et olis kaverit los viel jos siel joku ollu. aika paljo mul kans oli siin ihan tekokuitui ja puuvillaa ja viskoosii, et ihan ne villakankaiset ja villaset enemmä marginaalis.

löysin 3 pitkää takkii ja pari nahkatakkii, paitoi ja hattui ja mun moschinon laukun. hirveen kasan huivei farkkui, muutamat housut ja paitoi. nyt olen hiuka niinku karkkikaupas ku ne ollu siel laatikois viimeset.. puoltoista vuotta, reilut. osa kamast tietty sellast et ei ehkä nyt kevättä vasten o parhaimmillaan mut tsekkaan, pesen, silitän ja pakkaan sit ens talvee odottaa pukupusseihi.

mul viel kyl muutama laatikollien kamaa jossain kadoksis.. mun keittiön koriste-esineet esim on hukas ja mulla kovin missio neki jostai löytää.

mut nyt meen tsekkaa et vaatteet on kondikses je ne ku ei oo ni laitan sit roskii.