• pelsepuuppi

todellisuus

aina välil mietin et kuin pal ihmisil on netis ihan omii persoonii. et ku mietin eka itteeni ni moi, kuka olet, missä menet. aika ajoin toivois et kaikki ei olis ihan tosissaa, et olis ironiaa messis mut en usko et aina on..

mua hiukan hämää tuo kanerva. et eik se ketää muuta löytäny ku tukiainen? ku se ei nyt niin freesi oo enää. jos nyt koskaa mikään aarre ollukkaa. pikanen galluppi mun kavereitten keskuudes ni (sanomattaki selvää) ei kovin korkeel kompattu jossuu. en nyt sano et kanervallekkaa antaisin koska siin jotain kovin pahaa mut haloo, rahal sais kyl edustavampaaki. sit seuraava mysteeri mul on se kiikko et miks se siin kuviois mukan viel? mul omat teoriat mut en uskalla niit sanoo ääneen. tulee viel kuraa niskaa. toisaalta siksihän täällä ollaanki.
****
ja sit mua alkanu sylettää ihan mieltsisti et omalla tavallani olen aika stereotyyppi homost. ei sil et olis mitään tarvet esittää mitää tai koittaa komppaa omaa.. no, mitä tahansa ja tää liippaa samaa sarjaa ku aikasemminki et miks mis koska ku on nää tarpeet rajata top bottom bla bla läpät mut sit alkanu monasti törmäämää kans muutamaan muuhun rasittavaan luokitteluu ja mua oksettaa. ihmisil kuitenki tarve luokitella koko ajan kaikki toisiaa. se et mä oon mitä oon ja teen mitä teen on monille helppoo kauraa dissata mun olemassaolo kokonaa. se on mulle ihan fine. ottaen huomioon miten pohjattomasti mä halvek.. ei emmä ketää halveksu mut kuinka monta ihmistä ja ihmisryhmää on ku ei vaan oo mulle olemassa. sit tulee vastareaktio ja annan ihmisten ajatellä ja ryhmitellä ihan miten haluaa ja oikeestaan jopa toivon et mut dissattais. tää nyt on itsestään selvää kaikil ketkä tuntee mua millään taval. mä en o feministi, en ateisti. mä oon vaatesuunnitteluu opiskeleva homo kuka tykkää madonnast ja menee kesäl kylien keikal. tässä mennään elämä. mul ei tulis mieleenkää liittyy ryhmää "äly on seksikästä" koska se vaan sotii vastaan. siin samas mä alkaisin komppaamaa itteeni muitten yläpuolel koska oon nin bloody fiksu ja haluun tuntee vaan fiksui ihmisii ja muut on daiju-possee ja haisee old spicel. mä en vaan tykkää luokitteluist ja viel vähemmän mä tykkään omahyväsist ihmisist.

3 kommenttia

audinkopoika

1.4.2008 22:42

Jokku kirjoittaa hiukan lisäten virtuaalitodellisuutta, jotkut eivät. Itse olen aika suorapukeinen ja ehkä liiankin helposti tunnistettavissa. Hmm miksei saisi si olla tunnistettavissa?

pelsepuuppi

1.4.2008 22:47

totta kai saa olla jos silt tuntuu. mä vaan mietin et kuin paljo ihmisil rooli pääl tääl. netis se kuitenki niin helppoo.

Roope2

2.4.2008 07:06

Mikä on sinun Kiikko-teoriasi? Rakkaus?