• pelsepuuppi

america

jeessii, aikaerost toipumist ja yleist sekavuutta just nyt elämä. näin liki reissuu voisin sano ku joku kysyy et mikä tunnelma, mikä mielikuva jäi et hyvä jäi. new york varsinki oli vaan ihan mahtava. 2 kaveriiotti nykissä tatskat, mä ostin dolce&gabbanaa vaikkei se merkki o mitenkää mu mieleen. mut oli hieno sailor-paita ja ku mul just tää sairas fiksaatio merimiehii ni pakko soli ostaa. nyt tarvisin viel sen ankkurin käteen mut hiukan salaa puhuttii kaverin kaa et oltais koitettu kevääl lähtee nykii uudellee. jos sit vaik varais ajan si virginial ja hakkais ankkurin oikeesee käsivarteen. eiku vasempaa siis just.

brooklyn oli niin paljon kivampi ku manhattan joka oli kuitenki ihan vitun kiva kans. ekaa kertaa ku kulmilla olin ni oli kiva et oli pai kaverii brooklynis ja hein kans sit ituttii iltaa eri kuppilois. mun ehdottomasti lempimatkakumppani oli yks valokuvaaja-jamppa. maailman hauskin mies ja rennoin. perustettii yhdes uus yliopisto, ruvettii suunnittelee opinto-ohjelmaa ja kurssei. noh ei sais sano noi et lempikaiffari matkal mut soli kyl aika jeessii seuraa. ihailtii suuresti bedord avenuel yhdes baaris sangen agressiivist myyjätyttöö kuka kuitenki flirttas mun kaa ja hellästi sipo partaa. kaverin skumpalasis oli hulipunaa/-rasvaa ja mimmi vaan pyyhki sen pois ei puhettakaa et uus lasi tai jopa uus pullo uutee lasii.. hmm..

tarina kertoo et amanda lepore asuu vakkaristi mein hotellis ja eik käy niin et mun kaverit (yhteensä 4) näkee sen livenä siin aulas. 2 ei ees tunnista sitä ja yks menee kysyy bellboylta (kuka by the way asuu kans siin hotlas ja näytti ihan philip seymour-hoffmanilt ja on toiselt ammatiltaa pornonäyttelijä) olik se donatella versace. enivei, olen kade. ja saal hiukan et ainakin tiiän mihin meen seuraaval nykin reissul asuu. ellei sit mennä asuu kavereil brooklynii ku se oli vaan niin siistii seutuu.

2 kommenttia

Rokkihomo

25.11.2008 15:54

Täällä siis jälleen, omaa sailoria lähempänä. Terveisiä Portsan huulilta.

(Hyvä kun vaan hiukan salaa puhuitte uudesta matkasta.)

stellagrrrl

25.11.2008 16:44

se on muuten jännä juttu, miten jenkeissä tippien varassa työskentelevät baarimikot ja -maijat ovat ihan samanlaisia jumalhahmoja kuin kollegansa suomessa... tosin bedfordilla hipster-statuksessa epätoivoisesti roikkuvat tyypit saattavat pitää turhankin kovaa kiinni kuvitellusta viileysvaatimuksesta.

kaipaan brooklyniin. nyyh.