• pelsepuuppi

kreisinessii

ollaan little rockissa, parisataa kilsaa memphisist. pitäs saada hankittuu adapteri ku ei jaksa tuon yhden kanssa plutaa ku kaikist laitteist loppuu akku yhtäaikaa. enivei, gallup oli masentava ja pelottava, ajettii muutenki new mexicon läpi putkee ku oli vaan niin ankee läävä. otrettii aikatauluu kiinni pariltosi tiiviil ajopäiväl ja nyt ollaa ihan kartalla. hioukatuöli säätöö yhden matkalaisen kanssa ku ei kaikki haluu jumittaa paskamotelleis ja hakee tissibaarei. viva la democracia.

vegas oli vitun hirvee, flagstaff nerokas. grand canyon kans siin sivus. odotan memphisilt.. en tiiä, glitterii ja shittii. en o ostanu mitään sen ihmeempöää aikoihin paitsi sielt isolt ristilt .. tuliaisen mun beibel itseasias en kerrokkaa ja walmartist texasin reunoilt maailman rumimpii jeesus-paitoi. se posse on sekasin.. shamrockis söin maailman parhaan burgerin ja ransut.

tääl on kivaa.

3 kommenttia

audinkopoika

15.11.2008 00:13

Oisin kuvitellu et pqaikka olisollut hienompikin.

pelsepuuppi

16.11.2008 04:03

mä tajuun ton koska olin ite ihan in flames et vittu moi vegas mut sit se oliki sillee vääräl taval raadollist. ja vaik pelse lovee kybäl dekadenssii ni jotenki toi ei vaan toiminu. nyt ollaa in a luxury hotel memphisis ja ihan kiva mut vitsi mä odotan et päästääeteenpäin täältäki. aika jotenki. liikaa elvist över allt. mut tavalaa kiva et on olemas kaupunki mikä elää pelkästää elviksest. bara om elvis, tänk! mut graceland oli hillitympi ja pienempi ku alkuun olin ounastellu. autot oli tosi hienoi, tosi hienoi.

Aboa

18.11.2008 19:34

Eikös se ollut Marilyn, joka lauloi 'We're just two little girls from Little Rock and we lived on the wrong side of the tracks'?