• pelsepuuppi

mä nukun aika levottomasti aika ajoin. nykyää ei o enää ongelma nukahtaa niinku ennen, oikeestaan päinvastoin. nykyää on enemmä ongelma evottomat yöt ja sekavat unet. viime yönä olin kaverin mökillä, aika iso kartano siin unes, mist mun piti päästä pakoo ja koska oli yö ja kartanos oli pahuus mun piti uida piois. uin selkää koska mun iltapuku liuku paremmin vedessä sillai ja sain jaloilla hirveen vauhdin potkittuu. huomasin et rantasauna oli tulessa ja palasin rantaa ja siin vaiheessa kaikki mun kaverit ja ystävät oli kans rannalla. kotiin soittaa palokun taa mut keskukse sanottii et sitä kautta tulee liian kalliiks, et kannattaa ennemmi soittaa johonki muualle mist paloautot tulee lohjantietä pitkin. seuraavaks olin menossa mun lukion matikanopen kanssa lounaalle syömää salaattis yhteen turun kebabeista. heräsin muutamaa otteesee tarkistamaan et koira hengittää ja jatkoin unia. jossain välis yötä katoin netist tyttökultii sillee unen ja valveen rajamailla. aamul mua oksetti aamukahvi ja yskitti aamutupakka.

teen tänään kalakeittoo ruuaks. en ees tiiä kuuluuku seiti turskan kans samaan sukuun tai onk sen kalastus kuin eettistä. tuskin kovin. kuitenki paljon puhutaan ryöstökalastuksesta ja tonnikalaa ei sais syödä. pitäs alkaa enemmä kiinnittämää huomioo lihansa eettisyyteen, vaik eettisint olis tietty olla vegaani. tai vege. jotain metelii ollu suomalaisten sikatilojen oloista taas. mä eno koskaa oikee jaksanu luottaa suomalaisen lihatuotannon parempaa meisinkii. mut kuitenki luotan enemmä jos paketin pääl lukee luomu. mul kuitenki usko et luomu- ym merkkien käyttöö tarkkaillaan mut samaa aikaa mul on epäusko kaikkeen. what is a boy to do?

1 kommentti

pelsepuuppi

10.12.2009 09:26

no jo lähti infoo seitist ja ryöstökalastuksest. ja kyllä seiti ON turskakala, turskan ja koljan ohel tärkeimpii saaliskaloja.