• pelsepuuppi

voimaton

mulla on sellasta kutinaa kropassa tai mielessä et ei o asiat ihan kohdllaa nyt. en tiiä, etäisesti tulee lihasmuistii ajasta ennen flippaamista ja masentumista ja nyt mun pitää keksii kaikki maholliset keinot välttää se. nyt ei olis aikaa masentuu. näyttelyn kamat pitää saada valmiiks ja pääskyset kirjottuu korsettii. tai ei se nyt ihan korsetti oo ku enemmänki alupaita/liivi. mut korsettimaisemmaks sen tekee kirjonnat ja napit. en ihan ees tiiä onk vetoketju paras mahollinen show siihen tai olisko oltava nyörit mut must ei ku sit mennää liikaa fetissin puolel ja se ei o ollenkaa ajatus ja tarkotus, enemmänki vaan maskuliinisuus.

kämppä on tosi kylmä, ikkunoist vetää ja sataa sisään. muutto kuukauden päästä. korkeemmal ja kauemmas, isompaan ja avarampaan. koira, poikkis ja ompelukset mahtuu kaikki paremmin. uuteen nousuun. en tiiä pitäskö mun laittaa unicefil viel meilii et ne ei tosiaan tunnu välittävän maineestaan kun ei o mitenkään reagoinu mun meiliin. jos halun tehdä hyvää onk olemas järjestöö mikä oikeesti oli sjotenki juonessa mukana? en tiiä, toisaalta voin tehä hyvää ruohonjuuritasolla ja olla frendi ja hoitaa vanhaa koiraa kunnialla hautaan. seuraava olis jo oven takana, tallinnasta tullu katukoira, laiha ja kiltti. pitäs testaa joskus tuleek ne toimee kliffan kans tai tuleek tappelu. voisin ottaa molemmat ihan fine. mul aina ollu se haave et olis sellain tyylikäs italialainen société rouva nykistä, monen koiran kans kulkis kaduilla valtavat vintage diorit silmillä, blondattu banaaninuttura päässä ja leopardii yllä. mut toisaalta taas ottasin mieluusti kissojakin, ne olis vaivattomampia ku koirat, monasti kärsin pahoi syyllisyyksii ku jusu yksinään liian kauan.

mun pääskysil tulee vaaleenvihree vatsa ja musta-siniset siivet. valkosta laitan kans reunoihi ja rajauksii. pitäs vaan saada riuhtastuu itestää sen verran et sais tehtyy loppuun.

4 kommenttia

mopsi22

14.10.2009 11:19

Vanhat koirat pärjää yksinkin, nukkuvat tyytyväisinä :)

Meiän vanhus on, outoa kyllä, kuuman kesän jälkeen vaa paremmassa kunnossa. Laiha ku mikä, umpikuuro (saa tanssia salsaa sen vieres ku se nukkuu eikä värähdäkään), mutta silti kauheen ilonen (joskin lattialta ei enää pongahdeta ylös ihan kauheen äkkiä :S). Yllättävästi ne vaan jaksaa porskuttaa (vaikka Asserillakin on 15 jo lasis :)

Pääskyset valmiiksi vaan ja pakkaamaan muuttokamoja...aurinkokin paistaa!

Banaaninutturasta en tiedä, mutta muuten society lady kuulostaa erinomaiselta unelmalta. Ehkä siihen voi pyrkiä pienemmässä mittakaavassa jopa Turussa?

pelsepuuppi

14.10.2009 15:10

kylhä sen tietää et kaveri pärjää, mut on vaan niin huoli välil..

pääskyset ei valmistune ihan heti ku unohdin ottaa kaikki langat messiin töihin.. voi p**e, ei kai mun täydy oikeesti tehä töitä?

Rokkihomo

14.10.2009 16:52

Koira, poikkis ja ompelukset - kippis! Ja sitten oikeita töitä vähän vaan, muina miehinä, siinä sivussa...

pelsepuuppi

14.10.2009 21:48

jos pläänit menee putkee on oikeet työt tulevaisuudes ihan kans ompleuksii ja kliffoi paljettikoristeit, korsettei ja pääskysii..