• pelsepuuppi

areena

oon ihan vitun liekeis yle areenast. mahtavaa settii, kaikkee shittii, ohjelmii ja dokkarei.nyt juurikasvua osa 2/2 menos. en oikeen ihan tiiä mitä ajatella. suomalaisis sarjois on aina ne omat helmasyntinsä mist ei näköjään päästä eroon. enkä ees viiti alkaa selittää omii mielipiteitäni näyttelijöist, se ei kuitenkaa kantas hedelmää. päiväl kuuntelin enbusken ohjelman ja katoin ekan osan lincolnin amerikasta. ollu siis kiireinen päivä töissä tänää. sit katoin strömsön afrikkalaiset rantajuhlat. busy busy, elämä ilman telkkarii on niinku hirveen vapauttavaa, jää aikaa kaikel muullekin, niinku elämäl.
----------------
ja ikeas on lehmäntaljat marraskuussa josain spesu-tarjoukses. kelasin et näyttäs kliffalt uudes kodis sputnikin alla.
----------------
edit. (vol.2) ja elämässäni ei oo montaa kertaa myötähäpeän aallot lyöny läpi mut nyt löi ku homodiskos..

5 kommenttia

mopsi22

16.10.2009 02:05

Joko sulla on Sputnik?! Joskus ko.osta unelmoin, tyydyin hieman halvempaan ja nyt olen katkera toiselle homoparille, jolla on kanssa ko. lamppunen..ei kai sullakin jo?!

Lehmäntaljan olisin mäki halunnu, mutta löyty hianon hiano matto halvalla ja toisaalta noksu vastusti eläimen pinnasta raavittua nahkaa lattialla (niinku se mun kaa asuis...)

Kerro ihmeessä ne suomalaisten sarjojen helmasynnit! Ite tykkäsin tosta pläjäyksestä, niinku sillee, et ok, stereotypiaa, mut helppoo viihettä ja toisaalta myös ihan semmosta vakavaa pohdintaa, jos sitä haluaa. Mutta mitä suomalaista perisyntii?! Sarjas oli meinaan jotain mikä mättäs, mutten voinu niinku put my finger on it...ehkä se on se mitä sä tarkotat perisynnillä, mut verbalisoi!

peter

16.10.2009 11:57

Areena ei vaan näy Kölnissä. Prkl.

Teitääkö kukaan milla poppaskonstilla ohjelmat saa näkymään ulkomailla?

pelsepuuppi

16.10.2009 13:16

on sputnik, se isompi (tietty ku homo). sain kavereilt tuparilahjaks kevääl. ding dong, se on maailman hienoin lamppu.

suomalaisten sarjojen helmasynnit.. ihan nyt äkkiseltään tosa nimenomaisessa asiat tapahtuu must ilman mitään järkevää (?) syytä, tai ei ilman syytä mut.. liian nopeesti, ilman selitystä ja tarinaa. kaikki on toteutettu hiukan liian halvasti ja hepposesti, kompromissina. siin nyt päälimmäiset ku mua ärsytti juurikasvus. ja hiuakn mua kyl syletti stereotyypit, ihan for real.

mä en tiiä miten saa näkyyn ulkomail mitään. oon ite manannu ku tubest löytyis kaikkee kliffaa mut ilmottaa ettei o mun maas nähtävis. eik sen pitäs olla world wide web eikä tylsästi rajotettu scheisse? sorry peter en voi auttaa.

mopsi22

16.10.2009 19:01

Hmm, joo, mullaki oli vähän vaikeuksii noitten stereotypioiden kaa. Toisaalta ne oli ihan hauskoja, toisaalta moneen kertaan nähty ja toisaalta vahvistavat vaa tiettyy kuvaa. Ne oli jotenki hippasen yli vedettyjä...liian teatraalisia...vaikka Ricun asenne oli kyl oikee :)

Joo kans oli vähän semmonen...palotellun olonen jotenki. Sillee että, no ilman syytä, tiedän mitä tarkotat :) Kohtauksia, muttei välttämättä aina ihan kokonaisuutta...hianoo pohdintaa taas tääki

Sputnik on kauhee ihan vaa siksi, etten aikanani semmosta saanu :(

mopsi22

16.10.2009 19:03

Ja korjaus, noksu vastusti taljan hankitaani puhtaasti ESTEETTISISTÄ syistä, ei mistään viherpiiperokasvisintoilijafeissarimaailmankatsomussyistä. Toim. huom.