• pelsepuuppi

TGIF

ja edessä koti-iltaa ja ompeluu, kirjontaa ja säästämist. tai no, säästäminen käy mult nyt hyvin ku ei o rahaa. sen sijaan ajattelin ottaa työn alle vanhan turkin ku olen joskus ostanu koululta. musta ja kiiltävä, yhden koulukaverin tekemä. siin ei o kaulusta mikä tekee siit hiuka hankalan ku tarvii sit niin suuren huivin et on edustavan näkönen mut praise the lord mul on huivei muutaman kymmentä (tusinaa..) et niist löytynee. se mikä siin kans oli issuena aikoinaan oli kiinnitys.. en oikeen lämmenny sille klipsu-ratkasulle mikä siin on ja nyt pitäs kans kehittää siihen uus kiinnitys ja oon jopa ajatellu et onko mussa miestä laittaan siihen 2-rivisen napituksen? ku must mus vois olla, sit siin olis hiukan sellain kipparitakki oletus.

mun pellavakorsetti/liivi ei oikeen lämmittäny mua joten ajattelin et teen sen sittenkin satiinista, jotkut puhuu puuterin värisestä, jotkut mummon kalsareista, jotkut, kuten mä, vois jop ajatella mustaa tai ihan valkosta. mut sit en tiiä mikä olis paras väri pääskyjen kirjontaan. tietty valkosta valkosella on aina hieno, sama ku musta mustalla. tai sit annan vaan asian hautua viel hetken. ku kuitenkin voin kaulurin jo tehdä ja alkaa siihen kirjomaan kaikkee nättii ja kivaa, söpöö ja herkkää ja sit voin jatkaa samaa linjaa kynsikkäis ja napavyös.

löysin kaks mielipuolisen kaunista tapettia (tai no useemman mut kaks teki ihan mieltsin vaikutuksen) ja aloin taas haaveileen ihan omasta omasta kodista mihin tekis mieli laittaa hiukan massiikin kiinni sisustuksen. mullahan oli kauan tapana luuhata tapettitalon nettisivuil haaveilees kaikest ihanast ku vois laittaa omaan kotii ja funssaa mun vanhojen mööpeleitten kans ja sputnikin kans ja siihen lehmänraato lattial ja sit ottas skumppaa niist kultareunasist laseist. ja kattelis yli kaupungin kattojen.. kauas kauas pois.. ( http://www.tapettitalo.fi/ ehkä paras paikak ikinä )

ja oon ihan in love with jaakko hämeen-anttila. se on ihana, monel tapaa. ja anto mul inspist kaikkeen tulevaan ja tähän elämään.

oon jumissa tähän biisiin ja varsinki videoon niin kovaa et oikeen kuuluu semmonen kitinä takaraivosta.

http://www.youtube.com/watch?v=tNBfHzwrGIg

5 kommenttia

Rokkihomo

23.10.2009 16:57

Mun "bestis" on vähän Hämeen-Anttilan näköinen (vaikkei omasta mielestään, omasta mielestään muistuttaa jotain River Phoenixia aina vaan...).

Voi olla niinkin, että oon sulle juoman kaks ikään kuin auki. Jos koti-ilta ei myös mitenkään nappaa...

pelsepuuppi

23.10.2009 17:11

mä en tietty tiiä sun bestistä mut näin niinku tulee mielee et joskus se peilikuva ei vanhene samaan tahtiin ku river, et voi se hämeen-anttila olla kulmil vaikkeiite huomaakkaa.

vai juomia auki..? hmm..? pitänee laittaa korvan taakse. koira täytyy kuitenki hoitaa alta pois. olipas kiinnostava tarjous..

pelsepuuppi

24.10.2009 07:09

kiitti vinkeist kolmoiriitti, täytyy käydä kattelees.

ja mä näin unta sust viime yönä. joku asia sus oli mul unes suuri yllätys mut en muista enää mikä. sinälläähän en tajuu mikä vois olla yllätys ku en tiä sust mitää..