• pelsepuuppi

naamoi

olin eilen kahden ranneliikeläisen kans touhuumas ulkon illal. vinokinos tai siel maegabailulopetusbileis tapasin viel yhden ranneliikeläisen. 3 down, 456 to go.

oli äärest kliffa ilta, kovin vähän porukkaa liikentees ja liian vähän nuorii poikii joidenkin mielest. must taas oli liian vähän porukka innoissaan tiskijukast kuka soiti kliffaa musaa ja hip happeningei remixei mut ei kukaan tanssinu. olisko sit ollu ihmiset ujoi (=liian selvinpäin)?

mul oli pääl must ihan kiva setti, casual but cool, rauhalline ja tavalline mut sen verran värikäs et olin ite ihan et OMvittuG ku näki peilist ittes.

nyt täytyy lähtee vanhempien luo syömää sunnuntailunssii ja illal tulee sit joku jannu kattoo kämppää. yhyy yhyy kiva koti pakko luopuu ja sit et onk se enemmänki sitä et jännittää se yhteenmuutto..? ku hirveen monet ollu ihan liekeis et wautsi wau ja fit fiu et suuri askel ja mä oon vaa sillee et kiss my ass se mitää merkkaa ku putoo elinkustanukset ja sillee järkevää mut haloo, onhan se nyt kuitenki ehkä hiuka jännää ja et siin sit ollaa ja et koska sit kihloihi (paitti se on must ihan turhaa pelleilyy ne sormukset ym. ja kaikki häät ja sillee rekisteröinnit paitti et lain edes perinnöt ym. varmaa menee sujuvammi mut samaa aikaa onha seki sit kuitnki kans suuri askel vaik kaikki eroo kuitenki aina joskus) ja naimisii ja asuntolainaa vaik sen lainan haluisin heti ottaa ku oon kyrpiintyny vuokral asumisee mut samaa aikaa eile tuli vastaa kiintoisa duuni hesas mitä nyt ajattelin hakee ja muutenki mul alkanu se helsinki taas nostaan päätää kovemmin ja korkeemmal ku pitkiin aikoihin. turku on ihan aj amahtava mut samalla onhan tää sit turku, eihän täs o mitää. en tiiä mikä olis paras ratkasu. pako maailmalle, meril, ankkurit ja pääskyt kroppaan hakaten ja kultaa korviin.

6 kommenttia

stellagrrrl

25.10.2009 14:23

oli varsin oivat skumpat ja kyl ne tanssi kun ne sai vähän (lisää) viinaa. spennande, jette, spennande toi kotiasia.

pelsepuuppi

25.10.2009 18:19

voi voi ja taatte minut..

hyvä et tanssi. mul koko päivä valunu outoihin askareisiin ja vanhan koiran kans hengaamiseen. odd.

haluisin sen pirjon/pirkon/ritvan kaverin mukaa kuvii. se oli nätti.

mopsi22

25.10.2009 19:26

Joo, kyllä siellä sitten tanssittiin. Toki mä olin tukijoikkona yksin tai kaksin tanssii, ettei hyvä (kasarijokumikälie, sitä kukaan tunne) musa menis ihan tyhjälle parketille.

Bueno tiskijukka oli khyl.

Ja Pelse oli hyvää seuraa, mutta karkas kotio liian aikasin. Yhytän sen kahville, ku jäi kesken vähä juttuki.

...ja nuoria miehiä en nähny koko iltana vaikka taloon populaa tuliki! ehkä olin jo liian tuiskeessa ite. Mutta kas, jumpat+alkoholi+tanssilattia= mopsi noticed dancin' to be FUN :P. harmi ettei kukaan oikee tanssinu munkaa, lesbot vaa...miähii ku ei ees ollu...

sun ylähuuli tos kuvas...näyttää vähän semmoselta viimevuossadan vaihteen naistenhatun lieriltä...:D

pelsepuuppi

25.10.2009 20:12

tuiskeessa on hyvä olla ja pelsen viisauden äärelle monet haluaa takasin. mut mopsi oli äärest kliffaa tavata ihan for real.

laitoin just meilii hare krishnalle ku oli telsus ja haluun treffaa sen. must ne on aina ollu ihan hirveen hienoi ne vaatteet, ja meikit. et haluun päästä juttelee ja kyselee et mitä ne kaikki meinaa ja mite siihen kaftaaniin pukeudutaa ja sillee.

martin

27.10.2009 20:09

Älä nyt Pelse täysin tyrmää symboleja! Menestystä tulevaan!

pelsepuuppi

27.10.2009 21:56

enhän mä martin symbolei tyrmääkää ku päinvastoin. mua kiehtoo ihan älyttömästi monien (=kaikkien) eri ruhmien ja ryhmittymien symbolit ja niitten merkitykset. ne on kiehtovii.