• pelsepuuppi

tauti

eilen alko hiukan juilimaan kroppa ja jätin mökkireissun väliin. nyt enemmän kipee ku eilen. soitin terkkarille ihan just in case et mikä pössis sikainfluenssan suhteen ku siit niin ollaan kohistu ja asia oli hiukan niinku ajattelinkin et hiukan turhaa hysteriaa lietsottu vissii ja mul ei näiddn oireiden perusteella ole huolta. vissiin ihan peruslentsuu vaan. lepoo ja mehuu, keitän just puolukkamehuu ja mietin olisko joku pönäkkä ruisleipä sipulil ja tomaatil, juustol ja sinapil se juttujen juttu just nyt. toisaalta tekis mieli karjalanpiirakoita ja lihiksii, nuudelei ja kaikkee muuta ku ei tarvis yhtän millään muotoo valmistaa tai keittää. munavoi olis kiva kans mut siinäkin se et täytyy keittää munat ja hakkaa voin kans mänkiks.

silti meinaan olla ihan sisäl vaan ja pitäytyy kaikist ihmisten ilmoil menemisist. suu supussa ettei pisarat lennä. it's going to be a fine night tonight, it's goign to be a fine day tomorrow.

kyl kyl, välil ihan jeessii olla kipee ku voi vaan maata himas ja olla huolestumatta siit et makaa himas. välil stressi liian kova et sais mitän aikaan ja tehtyy ja silti touhuu koko ajan. nyt voin sängyn pohjalt tehä hakemuksii ja miettii ideoi ja luonnoksii, säätää näyttely kamun kaa ja sillai, olla oma rehti itseni, kliffa jua hauska.

4 kommenttia

Nermal

10.8.2009 11:50

Pikaista paranemista!

pelsepuuppi

10.8.2009 12:04

kiitos!kyl se tästä polkasee taas eteenpäin, lepoa ja hengailuu.

stellagrrrl

10.8.2009 12:35

mä olen niin pahoillani: sait ihan varmaan madonna-iltana taudin meiltä. mut ei huolta: ei sikainfluessaa ja köhäkin jatkuu ehkä vaan viikon...

pelsepuuppi

10.8.2009 12:45

joo ja sellast se on. ei huolta. toisaalta voi kans ajatella et kun siin tuli rehattuu ja hiloiluu ku madonna oli vaan NIIN hyvä ja sit taas tuli vilpost tuulta mereltä ni voi olla ihan vaan et kylmettyny. mut nyt kiva ku mahollist olla tosiaan netis ja ranneliikkees 24/7 ja iskus ja valmiina ja siltappaa.