• pelsepuuppi

smör

oon ihan myty smörille. mielettömän hyvää ruokaa, ääreist tyylikäs ja nätti sisält ja kliffat palvelut. ei kaikkein edukkain paikka mut ei myöskään ihan röyhkeen hintanen. suuri bonus on kans et ei kuulu (thank god) s-ketjuun. se on aika hyvin vallannu turun keskustan ja se risoo. ja tänään kuulin et muutama muukin paikka ku luulin et on itsenäisii on samaa ketjuu kuitenki. mut smör on helmien helmi turun rafloissa.

mun ylikypsän possun alla oli kanttarellei ja mielettömän hyvää ohraa. mä en o ihan mikään järjetön possun fani mut kalana oli haukea ja de va de, en oikee osaa syödä haukee. eniveis, maistu kliffasti. suosittelen.

8 kommenttia

mopsi22

9.8.2009 19:44

Hmm, missäs toi paikka on? Homo kun suosittelee niin pakkohan sitä on joskus käydä kattoos :)

ja toi s-ketju...joka vitun kulmas ja kaivannos on ko. putiikkeja...ja järjestään aika ärsyttäviäkin vielä...joten samoilla linjoilla oon...

pelsepuuppi

9.8.2009 20:00

kattos menin unohtaa infon. eli läntinen rantakatu 3, siin talon kivijalas kirjaston korttelis. ja netti viel on http://www.smor.fi/fi/

ja jios ei homoon voi luottaa ni ei sit kehenkään tai mihinkään. homo on ihmisen paras ystävä. homo on homolle susi. parempi homo pivossa kuin kymmenen oksalla.

mopsi22

9.8.2009 23:22

hetkinen, onkos toi uusi paikka? siellä kivijalan alla, ollu vaa glasis, et avataan kesäl 2009.

pelsepuuppi

10.8.2009 08:08

juu, avattu heinäkun alus vissii. siin rivis ku on nyt nätisti laitettu vanhaa taloo kuntoo, on vaaleanpunast ja -sinist.

mopsi22

11.8.2009 01:20

joo just det, kauniiksi ovatkin ne ränsistyneet talot laittaneet!

pelsepuuppi

11.8.2009 05:20

ne on ihanoo!!! (sehän lähti homosti..)

Aboa

14.8.2009 10:22

Hei, mitkä paikat on salaa ketjua? Että osaa väistää.

pelsepuuppi

15.8.2009 08:25

no voi olla et muille on vankasti tiedos jo mut mul tuli yllärinä et teini kuuluu ketjuun ja samppalinnan hienot tilukset. tavallaan tuli se fiilis et melkeen kaikki on ketjuu. eikä ees mennä siihen hirviömäiseen kompleksiin vanhas forumis ku pelkkää s-raflaa ja ankeutta. enkä BTW tienny et hesburger on kans nykyää s-ketjuu. schade. ei sil et ees tykkäisin hesest ku oon niin vahvasti kiinni mäkkäris mut sillai konseptina.

jos oikeen funssaa ni mähäntykkään kovasti et trattoria romana ja panini aika jeessei paikkoi, panini enemmän sillai perus ok ja kliffat darran taitot, trattoria ku oikee tykkää et hyvää. smör on mul aika kova juttu just nyt.