• pelsepuuppi

sumu

mun tulee ikävä hiukan mun maisemaa ku muutan. sumu seuraa mukana kaikkial mut en nää enää usvan keskeltä liikennevaloja ja katulamppuja samalla tavalla ku nyt. toisaalta tuleva koti on isompi ja siel ei ikkunat (toivottavasti..) falskaa niin paljoa ku täällä. se on hurjasti isompi ja siel on lautalattiat. muutamat hakemukset lähteny ja lähdössä helsinkiin. oon kauna tapellu tku vs. hki ja lopulta hyväksyny sen et hki taitaa muutamalla saralla voittaa tku:n aika vahvasti. josko sit keväällä viimeistään alkas miettiin kongreettisesti muuttoa ellei jo ennen sitä napsahda työpaikkaa. saa nähdä.

juttelin ystävän kans näyttelystä ja sain vahvistuksen mun ajatuksille et less is more ja ylenmäärin on väärin. oon hyvin visuaalisesti elävä ihminen ja saan ideoita kaikesta ja koko ajan, keräilen kuvia ku fan ja tykkään eniten maailmasa eri alakulttuurien ja ryhmien, ideologisten tai ammatillisten, omista merkkikielistä. haluan käyttää aina kaikki maailman viittaukset yhdessä työssä mut samaan aikaan olen viime aikoina eläny siinä kauhun tasapainossa et näyttelyn lähtökohta vs. oma näkemys, tylsä ja minimalistine vs. täyteen ahdettu ja ähkyisä.. olen ollu kovin karsimisen kannalla tavallaan mut ihminen on hjännä hahmo (tai mä oon siis) et tarviin aina jonkun toisen mielipiteen vahvistamaan mun ajatukset.

tykkään kovin tehdä kokeita ja protoja, kattoo toimiiko idea ja jos ei toimi se hylätään. oon käyttäny mustaan pellavaliiviin/korsettiin aika kauan aikaa ja nyt siit tulee valkonen. muutamat ryhmät on edelleen mukana mut silleen hiukan hillitymmin, muutamat jää odottamaan seuraavaa settiä.

olen (taas ja edelleen) ihan liekeissä hare krishnoista. muistan lukion ekalla uskonnon tunnilla opettaja sano et suomessa on x määrä uskonnollisia ryhmiä ja hare krishnat on ainoa mistä ei saa puhua kouluissa oppilaille. mikä siinä mahtaa olla? en lopultansakaan tiedä liikkestä mitään, et onk se pohjimmiltaan millast meisinkii ja porukkaa mut i shall find out. ehkä. jos ei muuta ni ainakin i shall find out mitenne pukeutuu siihen kaapuun ja mil maalil laitetaan otsaan se kuvio ja mitä se merkkaa.

3 kommenttia

martin

27.10.2009 20:12

Ihana kuva!

mopsi22

27.10.2009 20:22

Vai Helsinkiin...ehkä siellä voisi olla enemmän virikkeitä ja työmahdollisuuksia?

pelsepuuppi

27.10.2009 21:21

toi on ihan ältsin hieno kuva. mul on tapana keräillä kuvii kaikkialt ja kaikest. kuvat on kivoi. ja helsinki on melkeen se way to go ja paikka mist saa paremmin töitä ja täytyy myöntää et vaik kuinka turusta pidänkin ni onhan tää välil hiukan pieni kylä ja tulee raision raja nopeesti vastaan.