• pelsepuuppi

pyhä

mua sylettää pyhäpäivät. kaikki kiinni ja ankeeta. miks maan pitää pysähtyy pyhänä? mun tarvis saada lisää pellavaa mut kauppa tietty kiinni ja perseen pensseli. onneks on nappei 300 mitä voi alkaa ompeleen kiinni liiviin.

kaurapuuroo aamupalaks ja lisää kahvii. sit vitamiinipillerit ja lääkkeet ja i'm all set for another exciting say in the world of art. toisaalta meil ihan mahtava näyttely nyt, toisaalta siel ei o kajareita koska ne lainassa toises gallerias. ja vittumainen kaveri disautti mua eilen. loukkaannuin ja se oli siin sit, me ei olla enää kavereita ja suhtaudun töissä kun tavataan viileen asiallisesti enkä yhtään mee auttaan ylimääräsiä. mua eniten ärsyttää ihmiset ketkä on nauravaisii ja ilosii ja sen naurun ja vitsin puitteissa sanoo vittumaisia asioita. jos olis edes rehellisesti kusipää olis helpompi diilaa.kun nyt ei voi oikeen virallisesti loukkaantuu kun oli sillee vitsikkäästi sanottu. mut kyl mä voin. i don't give a flying fuck.

ja sit viel pyhä. voi ankeus. mut mahtava ilma, se jeesaa, jos vaikka olis porukkaa liikentees tänään. mut aina voi askarrella lohikäärmeen.

3 kommenttia

noksu

31.10.2009 10:45

Toi on mustakin tosi hankalaa, kun jonku pukee huumoriin ilkeilyä. Usein loukkaannun ja sitten en sano mitään kun toinen kuitenkin vaan "vitsaili".
Ja nyt tarvii vielä tarkentaa, että mä pidän kovasti sarkasmista ja kierosta huumorista mustilla sävyillä, mutta sen hallitseminen vaatii taitoa, en esimerkiksi kovin helposti lähtis toisen henk.koht. piirteitä tai juttuja pilkkaan. Ja tässä musta onkin just se missä monilla menee pieleen, eli piikitellään sellasia juttuja jotka on toiselle kipukohtia eikä tajuta että vaikka ITSE jollekin omalle jutulle nauraisikin, että se olis ok, jonkun muun tehdä tai repiä siitä huumoria. Vaatii tietty varmaan ihmisen tuntemista ja sitten niitä sosiaalisia taitoja. Mutta musta on tylsää ja oikeastaan toisen kannalta vaan noloa, jos ilkeilee jollekulle esim. omaa katkeruuttaan ja sitten tökkii arkoihin paikkoihin.

martin

31.10.2009 15:35

Rauhaisaa pyhäinpäivää! Fridfull allhelgonadagen! Peaceful All Saints' Day! Bonne Toussaint! Gutes Allerheiligen! Optimus Sollemnitas Omnium Sanctorum!

pelsepuuppi

1.11.2009 20:35

ku just se ettei voi oikeesti loukkaantuu kun oli vaan hauskaa läppää ha ha ha.. ja mst kans kiintoisaa et ne ihmiset ketkä on kovia vitsin varjol kuitailemaan ja samoin ku ne ketkä on "suoria" ja sen varjol paukuttaa täysin vitipäistä lppää ja kommenttii naamalle on usein juurikin niitä ketkä ei ite kestä pienintäkään kritiikkiä ja/tai huumoria. ja sama mulla, ei se oma huumorintaju oo kepeimmäst ja valosimmasta päästä, et ei kyse siit ettei olis ikäänku paksua nahkaa mut aika ajoin menee vaan hermo ja alkaa vituttaa.

martin kiitos. pyhäpäivä meni kivasti ja rauhallisesti, ei siinä mitää. ja tääki pyhä menny ohan ok. varsinki ku on kaupat auki ja kaikkee. ja siinkin vaan se pointsi et sai ostettuu ihan ruokaa ja syötyy ja nautittuu elämästä.