• pelsepuuppi

loveee....

jonna järnefelt on ihana.
------------
(edit. 1)
mut pääministeri ei oiken kybäl vakuuttanu. en tiiä miks mätti mut toisalta aika monet suomalaiset mättää.
------------
(edit. 2)
ja illal tulee margaret thatcherist ohjelmaa. siinäpä punkkien punkki. pakko kattoo ja toivottavasti siis tulee areenal..
------------
(edit. 3)
nyt päässy töis ku paremat yhteydet ja pc (perkele en voi hyväksyy..) ja nyt thatcher edenny jo pidemmäl, ja jopa katkeilematta. mä tykkään ja jotensaki hyväksyn liian nuoren ja nätin tyttären roolissa ku oli sitä takaumaa kans et nuorena friiduna 70-luvul. son joko tai, liian freesi vanhus tai liian kulunu nuoretar jos sama ihminen näyttelee koko kaaren. madonna evitas oli kaikki ihan jees oikeestaan mut siin alus ku 16-vuotias huitukka lähti buenos airesiin sai jo aika paljon blurraa ja hämärtää ja kikkailla yön valil et madonna 38 näytti evitalt 16.

enivei, päivän eka asiakas lähti just eli voin jatkaa ja kattoo miten frouwa musertuu ja omat koirat puree.
------------
(edit. 4)
nyt intouduin kattelee vanhoi klippei ylen eläväst arkistost margaretist. ja mun tekee ihan siaraasti mieli röökii, ihan sairaasti..

13 kommenttia

mopsi22

20.10.2009 16:59

Joo se oli aika kamala teos. Tosi mitäänsanomaton mun mielestä :S

Sitä paitti sen Jäättenmäkeä näytelly neito oli liian nuoren oloinen...

pelsepuuppi

20.10.2009 17:55

siin oli se sama kompromissin tunnelma mikä hakkas vastaa juurikasvusakin, et tehdään tiukkaa poliittista draama ja hiukan suuret tuntet pelii ja kylvys tuomopäivän pasuunat soi mut silti se oliki tosi lattee se tarjoilija ja sen tyttö. vanhanen ja pekkarinen tas ei vakuuttanu mua ollenkaa mut sit taas jonna saa niin paljon anteeks ku se on vaan niin ihana. mut siis joo, must kans liian nuori tohon ku mun silmis jäätteenmäki on about 76 ja jonna tuskin kakskytviis kesäinen huitukka..

mopsi22

20.10.2009 20:51

Nii, itse asiassa vaikka liian nuori oliki, nii mäki kyl tykkäsin sen näyttelystä eniten (vaiikka en ny sohvalle lauennukkaa...).

Ja se vanhanen oli yhtä väritön ku originaaliki - siinä mielessä onnistu, joskaan ei se paljoa vaatinu ;P

pelsepuuppi

20.10.2009 21:51

totta toikin, vanhasesta. se oikeestaan rasitti mua samal taval se tyyppi ku esikuva eli ihan supernappiin meni siin mieles. enkä mäkää vältsyy jonnast laukee.. mut se on oikeesti must vaan niin ihana, sama ku outi mäenpää. i likey.

Roope2

21.10.2009 08:26

Mutta Lady Thatcher oli maineensa veroinen. (Kuningatarta näytellyt mummo oli täysin väärä näyttelijävalinta.)

pelsepuuppi

21.10.2009 11:49

mä en o viel nähny thatcherii ku areena tökkiny koko aamun MUTTA olen sen muutaman minsan perusteella antanu ehdottoman ja peruuttamattoman tuomioni; liian kaunis ja nuori ollakseen thatcher. sehän on jumalattoman kolkko muija oikeesti, samoin kun elisabeth II. helen mirren teki musta sit taas loistavaa työtä, sai topattuine pohkeineen melkeen kuningattaren vaikuttamaan inhimilliseltä ja se on paljon se. mut thatcheril voin antaa myöhemmi tänää viel lisää palautetta. kattellaa.

ja sit taas koitan kovin olla fiksu ja antaa ulkonäön olla vaikuttamata liikoja, koska eihän koskaan ketään näytellessä voi eikä saa liikaa tarttumaan ulkonäköön, eihän kenestäkään saa oikeesti yks yhteen ketään. vaikkakin taasen prinssi philip oli must häkellyttävän näkönen queenissä, charles taas ihan eri maailmasta. ja charles oli äärimmäisen rasittavan olonen jannu leffassa, hermostunu ja nykivä ja jotenki retardin olonen. must olis kauheen kiva tietää just et miten ketäkin sympattu leffaa tehdes koska ikinä ei kukaan onnistu oleen objektiivinen, never. toisaalta taas queenistä sain henk. koht. paljon paremman kuvan mitä mulla sit taas on kuningashuoneesta muuten.

Rokkihomo

21.10.2009 15:21

Some Maggie for us:

"If you want something to be said, ask a man;
If you want something to be done, ask a woman."

pelsepuuppi

21.10.2009 15:31

mä oon ihan liekeis täst pätkäst. semminkin kun vertaa sitä kotimaista pääministerii ku tuli, aika eri sfääreis mennää. take a note, yle, that's the way a-ha a-ha we like it, a-ha a-ha.

mopsi22

21.10.2009 16:32

mäki täs vasta alottelen kattoo tätserii, mut sama ku pelsel on munki eka fiilis: liian nuari ja nätti ollakseen se muija, jonka mä tiedän. mun mielestä tätserin osa fiilistä on just se, että oli vähän semmonen rosonen täti, ei tommonen hoikka silonen...eiei

mut katotaan mikä on fiilis

mopsi22

21.10.2009 17:21

puolesvälis voi todeta, että siinä missä suomalainen elokuva perustu jotenki siihen ite asiaan ja kämäseen henkilökuvaukseen, bbc:n versiossa noilla hahmoilla on jonkinlainen persoonaki...ei oo vaan kuvausta tapahtumista vaa NÄYTTELEMISTÄ, siis semmosta, et täs on draamaa sen merkitykses eikä vaa luoteta tarinaa itteensä...

indeed, yle, take notes

pelsepuuppi

21.10.2009 17:36

mä kans aloin ihan oleen et wuhuu, olkoon liian nätti ja nuori mut kun se luonne on hallus, ja se taito näytellä. vaikka jonnaa loveenki ni silti.. ei ihan nytthatcheril pärjätty. mut toisaalta, pärjääk jäätteenmäki mutenkaa thatcheril ja vanhanen majoril? not bloody likely.. ja mul ei pärjää kukaa.

mopsi22

21.10.2009 18:20

Tää oli hieno elokuva! ihanan pysähtyneitä hetkiä...my kind of drama

pelsepuuppi

21.10.2009 19:28

mää tykkäsin kans kyl. upea show.