• pelsepuuppi

lauantai

ja kriisi. ei yhtää rahaa ja pitäs olla illal hutikas ja ilonen. en tiiä mitä teen.. yhyy yhyy.. rahattomuus on aika anke olotila mut samas voi katsoo peilii et miks on rahaton. joku vois sanoo ettei kannata ostaa niin paljoo paskaa kotiin luotol mut joku toinen vois tas sanoo et mitä sit, haudas ehtii sit säästämää ja olemaan kuluttamatta.

oon koko päivän kuunnellu eurythmicsii. en muistanu miten bloody brilliant bändi tää on. annie lennox on aina ollu must ihan mieltsin nätti friidu ja sillee klassisen kaunis ja saman aikan van ältsin makee rokkikimuli. ja sisäinen drag mussa tietty jumaloi why videon meikkiä ja sitä iisiyttä mil se syntyy (koska niinhän se meikki just syntyy). oon aina kelannu ja ihmetelly miten voi ihmiset jotkut osaa laulaa. must olis hienointa ever et olis loistava ääni ja esiintymiskyky.

http://www.youtube.com/watch?v=Wk4lCXt7JKo

6 kommenttia

mopsi22

17.10.2009 18:02

Komppaan rahattomuutta :S:S:S

Se on syvältä...ei auta ku kotona istua sitte ja rukoilla vaikka...sieltähän sen ilon pitäs löytyy...prkl ;)

pelsepuuppi

18.10.2009 10:44

mä en ruoile ku ei sieltä kuitenkaa tuu rahaa ja raha on aika tärkee ja kiva juttu. eilinen meni i alla fall ihan tosi jeessisti. yöl poljin monarkin kotii ja nyt ajattelin ottaa sunnuntain rennosti, et laitan kaurapuuron pian tulel ja kattelen areenalt dokkarii, jossai välis sit hiukan otan kangast ja lankaa ja ompelukonetta framil ja melkeen alan tänää työstämään smokkivyötä ja korsettii.

all in all, not a bad life. oon kans aika tyyttis et mulla on sen verran kankaita ja kamoja ettei tarvi ees näyttelyyn hankkii ihan hirveesti kamaa. ja tavallaan se kans sopii teemaan, poverty deluxe, DIY ja omat normit, maskuliinisuus ja muitten normit, seilorei ja laivakoirii.

i'm quite into it, actually.

mopsi22

18.10.2009 22:16

Eipä sitä katsojat nää, ettei oo kaikkee kangasta ja värkkii mitä haluis...ne tulee kattoon luovuutta ja taidetta ja kauneutta ja taitoa...

pelsepuuppi

19.10.2009 07:40

ja sit sitä pitää ajatella sillai kans et tilanne on mikä on ja sen mukaan mennään, turha pullikoida vastaan. eikä siinä, apurahaa odotellessa, kattellaa.

mul just ollu pohdintaa päällä et meneek ihmisil ihan oikeetsi se et vaatetta, et nähdääk siin samal tavala et vois olla jotain sanottavaa, et tarviik kuin pal selittää? ja toisaalta taas kysees kuitenki vaan kankaast leikattui ja eri tavoil yhteen ommeltui juttui, samaan aikaa ku taulut on vaan maaleilla kankaal (tai muul pinnal) eri järjestykses levitettyi pinmtoi, you know. pelkkää paskaahan kaikki lopulta on, ei sen kummempaa. mut silti ah niin kiehtovaa..

Aboa

22.10.2009 09:30

Mä olen aina ollut mieleton Eurythmics-fanaatikko pennusta alkaen. Annie Lennox oli mun suuri idoli. Olisi kai Davekin ollut, mutta se ei ollut teinin mielestä nätti. Hyvä kitaristi, kylläkin.

Lempilevy? Biisi?

pelsepuuppi

22.10.2009 13:00

oi oi lempilevyy en voi sanoo, ku olen kato eläny hittine ja kokoelmien varassa et ei o sillai selkeetä kuvaa kokonaisuuksista mut lempikappale.. melkee siinäkin jaettuu sijaa et sweet dreams ja here comes the rain again JOSKIN sillon muutama vuos taaksepäin kun tuli i saved the world today ja vedet silmis kuunneltiin.. siin mun (tän hetkinen) kärki melkee.