• pelsepuuppi

lauantai

toisaalla funssattiin lauantaita ja mahdollisuutta jäädä hiljaisuudessa katsomaan takkatulta. en tiiä miten se lauantai meni siinä osoitteessa, hyvin luultavasti ja toivottavasti. oli se osoite siten mikä tahansa.

mun oma lauantai menee hyvin. mulla on päärynöitä, vogue, weeping willows ja tupakkaa. en oikeen osaa sanoa mitä tähän kaipaisin muuta? joo, muutama seikka tulee mieleen. lasi viiniä (pullo) ja juustoja muutamaa sorttia. mut menee ilmankin.

huomenna kutsuttiin haagiin kattoon jotain näyttelyä. koska a. haluaa mukaan edes yhden pojan itsensä lisäks. ajatuksena ok, seura vaan ei ihan eniten nappaa. se on se jenkki-mimmi mukana mist aikasemmin varmaan jo valitin. se puhuu liikaa, tulee liian lähelle ja on liian.. kaikkea. vaik multa sujuu melkeen ongelmitta jo poskisuudelmat tavatessa en silti o valmis luopumaan omasta reviiristäni. ihan niin kiinni ei tarvi tunkea, pyydän.

ystävä soitti yllättäen, pikasesti ku maksaa paljon vastata. oli kiva kuulla ääni.

2 kommenttia

audinkopoika

14.10.2007 13:45

"mulla on päärynöitä, vogue, weeping willows ja tupakkaa. en oikeen osaa sanoa mitä tähän kaipaisin muuta? joo, muutama seikka tulee mieleen. lasi viiniä (pullo) ja juustoja muutamaa sorttia. mut menee ilmankin."
Oot oikein herkuttelija ;) Kyl tohon vielä mahtuis se takkatulikin.
Itse tykkään samanlaisesta herkuttelusta :)

stellagrrrl

14.10.2007 13:46

mikä noita ihmisiä vaivaa? oma reviiri on pyhä; eikö niille ole opetettu personal space 101 -kurssilla lukemaan ihmisten eroja...

mä en uskalla soittaa sulle, kun en haluu aiheuttaa laskuja. *snyf* näin just viime yönä painajaisen, et mäkin olin ulkomailla ja unohdin, että puhelut maksaa maltaita. ja sitten tuli 500€ puhelinlasku...

onneks on mese.