• pelsepuuppi

jumitusta

menin ostaa tupakkaa, painoin vahingos sätkäsetin. en o kääriny sätkii vuosiin mut homma suju silti ihan hurjan okei. ja maku täysin eri. en usko et siltikään siirryn kokonaa sätkiin. okei, se vois tuoda tiettyy uutta viileyt mun tyylii mut siti, no. ja sit päätin hemmotella itteeni ja ostin suklaapatukan.

ja vaikka oon taas juminu ihan liian kauan dollsien kanssa (miks mä oon niin koukus niihi?) ni oon jopa lukenu tänää. uus kirja.

enivei, dollseist. must on oikeesti aina siistii ku on ihmisii ketkä uskoo itteensä ja omiin kykyihinsä ja kaikkee, tekee mitä haluaa ja on tyytyväisii, mut dollseis on jotain niin.. pahaa..? ei pahaa, se oli huonosti sanottu.. okei vaikka kuinka uskoo ittees ja omiin kykyihin silti joku pieni itsekritiikin taju vois olla ihan kiva olla olemassa. ja toisaalta ku mimmit ite eri nimimerkeil kirjottelee puolustuspuheita keskustelufoorumilla se ei mulle ainakaa kerro ihan hirveen korkeesta itsetunnostakaan. ja kun se läppä on viel niin läpinäkyvää. hyvää viihdettä kyl. ja toimii se ku mäki niin ahkeraan käyn lukee ja kattoo..

1 kommentti

martin

14.10.2007 20:23

Kiva kun luet meitä muita. Luen Sinuakin (hihii...).