• pelsepuuppi

jatkumo

kai, johonki. koko ajan tavallaan odotan ihan liekeis et 26. olis jo ovella, mut samal en koska se meinaa sitä et sillon eka osio ohi ja kaike pitäs olla jotenki ool rait. ja ku hommat on kaukana siit. ja bloody cheap, osa kavereist just sillo eri paikois pois maisemist ku mä kulmil. ei kivaa mut se on minun osani.

pizza oli ihan ok eilen. ei mikää super-specu. bisse oli ihan ok, ei mitenkää erityisen mahtavaa, terassil istuttii edelleen, vaik täytyy myöntää et kylmyys alko oleen aika kovaa jo. mul ei tietty ollu ihan hirveesti vaatettakaan päällä mut kotimatka meni hiukan horkassa enkä tiettykään saanu unta. oon huomannu et jos makaa hiljaa paikallaan aamulla tai yöllä, vaikkei nukkuiskaa, se luo kropalle jonku illuusion levontunteesta. se on metkaa.

mietin kovasti josko menis käymään kangasmarkkinoilla mut toisalta mul on menny ihan liikaa rahaa tähän mennessä ja kankaat (kuten moni muki asia täsmaailmas..) hiukan heikkous. sitä niin vakaasti uskoo et kaikest tekee joskus jotai. ja sama vaatteiden suhtee, joskus käytän. uudes vogues oli hauska kolumni siitä sopiiko vaatekaapin sisältö elämäntyyliin.

7 kommenttia

Rokkihomo

13.10.2007 11:15

"jos makaa hiljaa paikallaan aamulla tai yöllä, vaikkei nukkuiskaa, se luo kropalle jonku illuusion levontunteesta. se on metkaa"

Jep. Muttei mielelle. Se ei o metkaa.

pelsepuuppi

13.10.2007 11:55

ei o metkaa ei, mut sitä on pakko pelata niillä korteilla mitä on jaettu. ja usko minua kun sanon et kaiken metkan vaihtasin koska tahansa kunnon yöuniin. se jos mikä olis metkaa.

martin

13.10.2007 13:49

Kankaita ostelet... sehän on alku sekin ...toivottavasti!
Onko vaatekaapin sovittava elämäntyyliin? Olisiko kyseessä kuitenkin elämäntyylit (monikossa), joita vaatekaappi väistämättä heijastelee?

stellagrrrl

13.10.2007 16:53

mun tarvii testata tota paikallaan makuuta... puutuukohan siinä?

pelsepuuppi

13.10.2007 19:48

stella: sen puutumisen voi kokee entistä syvempänä lepona.

martin: alku on jo takana, nyt ollaan menossa kohti .. en tiedä mitä. se voguen artikkeli käsitteli lähinnä sitä, kuinka monta designer-iltapukua tarvii roikkua kaapissa kun on töissä toimistossa eikä sa kutsuja hienoihin juhliin.

stellagrrrl

13.10.2007 21:16

iltapukuja ei voi koskaan olla liikaa. niitä voi sitten vaikka lainata kavereille: munkin ralph lauren lähti just bilbaoon edustamaan...

pelsepuuppi

13.10.2007 21:46

vogue niin ihmeellinen. oon lukenu sitä nyt viimeset pari tuntii ja vast sivul 147. paljon isoi kuvii.