• pelsepuuppi

kontrollii

piti mennä aamust uute verikokeesee. joku kontrollikäynti vaan vissii et kaik ok. tänää ei mitään koululla, eli päätin pitää silkon hengauspäivän, pestä pyykkii ja koittaa hiuka siivoo tätä kämppää. illal pizzal ja muutamal vinkul kavereitten kaa.

eile oltii leffas, kattoos stardust. tykkäsin kovasti, monessakin mielessä. ja tänää mul selvis et pääsen koulu bussilla melke kotiovelta. eli talvi sillee ok, ei tarvi kävellä tai pyöräillä aina. nyt pitäs viel aktivoituu hetkeks ja laittaa muutama meili menee, soittaa yks puhelu ja koittaa sopii tapaaminen. iisii iisii, ei haluu eikä jaksa nyt tänää turhii stressaa, rennosti elämää eteenpäi.

sain meilii tänää ja se piristi mielen. ihmiselt kuka ei yleensä hirveesti meilaa. museol menee ok.. kaikil hermo lopus ja mitta täynnä, onneks se deadline lähestyy ja voidaa unohtaa koko juttu pian. thank bloody god. kevät alkaa olee mieles jo hiukan, tammikuus loman jälkee alkaa enemmän kouluhommat menemää käytännön puolel, mallistoa ja suunnittelua ja kaavoitusta. pidän siit enemmän ku täst pelkäst teoreettisest osiost.

jos jaksas nyt laittaa vaatteet kaappii ja pakata kengät laatikoihi ja sit viel imuroida olis aika pollee olo. kiva olla stressaamat välil. jos se nukkuminenki hiuka normalisoituis sen myötä.

2 kommenttia

martin

12.10.2007 17:01

Kuulostaa hyvältä...olisinpa kiinnostunut näkemään Sinulta jotain suunnittelua sitten keväämmällä...?!

Rokkihomo

12.10.2007 19:24

Stardust oli hiano...

Muutamal vinkul, heh.