Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2010.
Seuraava

mahtavaa

hengasin taas hesarin keskusteluis. mahtavaa. wtc ja islam, kirkko ja pedofilia, raamattu, uskovaiset ja ateistit. ihmisyys on hieno laji. upeeta et maailmas on niin paljon ajattelevii ihmisii ketkä vaan niinkun tajuu.

jossain keskustelus (ei mitää hajuu mis) oli joku jannu ku selitti kovin ettei vaan hyväksy homoutta. ja mua niin kiinnostaa et miten niin ei hyväksy? et onk se sillai ettei hyväksy esim. homoja ystäväpiiriinsä tai työpaikalleen ja jos on ni onk siin joku kaavake tai hakemus ku pitää täyttää mihin sit tulee hyväksyntä tai ei? ku mä en tajua miten voi sanoa ettei hyväksy? aina voi sanoop ettei suvaitse ettei tykkää et vihaa et halveksuu et kuvittelee olevansa sen oman ajatusmaailmansa kans muitten yläpuolella mut ettei hyväksy homoutta? mä en hyväksy monia asioita täs maailmas, monia, mut mä en voi sanoa et mä en hyväksy jotai ihmisryhmää. mä voin sanoo etten suvaitse mut ei voi sanoo ettei hyväksy. mun järkeni mukaan toimintaa ja tapahtumaa voi olla hyväksymättä tai hyväksyy mut ihmisii ja olentoi voi suvaita tai ei suvaita. mut tääl ollaan kaikki, yhdes ja ilosesti.

kaasua, komisario pelse, kaasua.


ruben

stiller on hirvittävän huono juontaja. se on aina ollut kova huutamaan ja rähjäämään. must se ei o hyvä piirre juontajassa. ja rubenil on kovin outoi mielipiteitä. ei kovin humaaneja, ei kovin fiksuja. mut olik niin et rubenkin sen uskonsa kanssa ratsastaa..? et luullaan et ollaan parempii ja muiden yläpuolella.


italia

mitä mä pakkaan mukan? miten paljon tarvinrahaa? monetko kengät saan ostaa? yhdet kultaset nilkkurit ainakin, ja jotkut mustat. hanskat olis kans kivat jos löytyis, punaset nahkahanskat. nyt meen lenkil jusun kaa. mul synttärit pian ni meinaan et voin ostaa itelleni kauniin kliffan lahjan italiast. ja tuliaisii seiloril. ja bff:l viintä ja sen tyttiksel juustoo. mä en o koskaa ollu italias. nuyt meen riminille ja firenzeen. ens kerral meinaan sit et meen milanoo. halipusuterkut.


hmm..

iltalehdes on sivun kokonen juttu 65 vuotta - ja yhä upea siis daameist ku on 65 ja hollywoodin possee siis lähinnä ja alaotsakkeena on miten tähtikin voi ikääntyä arvokkaasti. mullehan ei o nyt tietty selvil et onk toimittajal ajatus et vanhennuttu arvokkaasti utan plastikkirurgi tai onk paino kuitenki just siinä et diilataan tarpeeks hyvät kirurgit ja tehdään vaan hillitympää työtä (ei ees kaikis tapauksis..) mut jos esimerkkeinä on debbie harry ja mia farrow ni melkee taivun jälkimmäiseen.. must olis joskus virkistävää lukee juttua tähdistä ja ihan kompata vaikka sitä miten on onnistuttu duunaamaa nätisti. ihmisten (myös mun, myönnän..) alhasiin tunteisiin kuitenki vetoo just rappio (vrt. edellinen) mut mua vilpittömästi kiinnostaa plastiikkakirurgia ja kaikki sen mahikset ja jutut. ja just siks must olis niin kovin ihanaa lukee jotain muuta ku alkeellisii juorui ihmisist ja kertoo vaikka julkkujen kautta et onpa ne nätisti vanhentunu ku on osattu hillitysti kohottaa ja siivuttaa.
----------
mut okei, jos mainitaan mia farrow "luonnonkauniina" (whatever that means..) ja debbie harryn kohdal ihastellaan miten kertyneistä vuosista huolimatta ollaan säilytetty nuorekkuus ja näyttävyys ni tulee hiuka sellain fiilis et ekast sit kuitenki kyse.


dorkat

mulla olis töitä enää muutama viikko jäljellä ja sit alkas oleen dags att öppna butiken. mua ei ihan rehellisyden nimis huvittais olla töis enää siis ihan sillä ajatuksella et mul olis ihan sairaasti kaikkee tekemist sen kaupan ja omien juttujen suhteen. viikon pääst pitäs lähtee italiaan hakeen vaattei ja luomaa yhteyksii ja juomaa skumppaa ja syömää juustoi. mä odotan ihan sairaasti sitä reissuu.. koira menee hoitoon siks aikaa ni saa lomaa jokanen osapuoli.

mä luin muutamii blogei ja keskustelui ja olen ihan et voi maailma. en halua millään muotoa disauttaa ketään mut kun kyseessä on abortti ni must on ihan julmetun röyhkeetä ja itsekeskeistä kuitata abortti tapahtumaks jossa "..jotkut vain heittää täysin terveen sikiön roskiin.." haloo, eikö kellot soi? must on aina kiinnostavaa jos laitetaan sikiön "ihmisoikeudet" ihan olemassaolevan, elävän (aikusen) ihmisen ihmisoikeuksien edelle. jos peräänkuulutetaan vastuuta ni mulle taas abortti edustaa osin myös vastuuta ja aikuisuutta. jos ei oikeesti halua sitä lasta, jos on se tilanne ettei se lapsi voi, syystä tai toisesta, tulla ettei se o tervetullu ni mitä siinä pitää tehdä? mulle se ei o vielä lapsi niin kauan ku puhutaan alle 12 vkon alkiosta. mulle se on pelkkää.. alkulimaa. en ihan tajua sitäkään et jos ei ite o kykeneväinen saamaan tai hankkimaan lapsia ihan klassisen perinteisel ja "luonnollisel" taval ni minkä vuoks sen pitäs rajottaa muitten aborttia? en vaan tajua.. mä uskon ihan vakaasti et lapsen tekeminen ja kasvattaminen sillain isona kirjavana perheenä on hankalaa, varsinki ku lukenu v..sii juttui päätöksistä sopimuksist jotka on rikottu ja sit alkanu miettiin miten turvaton se isä sellasis tilanteis on, miten hankalaks on tehty se isyys vs. miten on alkuun sovittu. it's not nice and it's not fair. mä en o koskaa oikee tajunnu lapsii ne on must rasittavii ja varsinki jos on rumii ni fy fan, mut sit taas olen niin vahvasti lasten (ihmisten) oikeuksien kannalla ja tähän pätee myös mun ajatukset abortist koska ne ei o lapsii. miks heterot saa naksuttaa lapsii tänne niin paljon ku toosa kestää on mule mysteeri koska eipä ne kovinkaan moni oikeesti.. mula on pari ystävää töissä lastenkodissa ja ensikodeissa ym. ja sen mitä ne on voinu kertoo vaitiolovelvollisúuttaan rikkomatta laittaa miettiin et muutamankin ihmisen kohdla olis ollu armollisempaa päätyy sinne biojätteeseen sikiönä ku koittaa kasata sitä täysin hajalle raiskattua mieltä ja päätä koska monen kohdal siit ei koskaan tuu mitään.

mä oon kattonu nyt pari jaksoo muslimielämää ku tulee ykköselt. ja seki on tosi ärsyttävää. jotenki miten se on tehty ja miten ne ihmiset puhuu ja kaikki on jotenkin.. a bit off. ja tietty tuun kattoon jokasen jakson.ohan se tavallaan kiinnostava mut samaan aikaan mua ihan hippasen tökkää silmään ihan jo se alku eli tunnari ja miten siin sit on asia esitelty. joo joo ollaan asiassa kiinni ja koitetaan luoda ne jännitteet mut samaan aikaan alkaa miettii et kuin käsikirjotettu se on ja mikä osa mistäkn on sillaai "aitoo" (oh sweet mama miten typerä sana..)? no joo.. tietty jos sarja alkaa sillä et alkoholi pitää feidaa ja yks jannu kaataa bisset lavuaariin ja se on "ihan hirveetä" ja toinen yksinkertasesti kieltäytyy olemasta mitenkään mukana ni eihä se oikeesti voi olla ihan faktaa. vai voiko?

meil on töis tänää lastenpäivä. mä kuulemma tuun hyvin kasten kans juttuu ja must tulis hyvä isä.


Seuraava