Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2007.

tomaatintaimi

oon hiukan huolissaan ku mun tomaatti ollu pöydällä ulkona ja kaverit kekä jopa tietää jotain jostain sano ettei tomaatti vielä kestä ulkonaoloa. etten olis vaan ruineerannu nyt mun loppukesän festarei.. mulla loksahtanu muutamii juttui paikoilleen tässä maailmassa ja alkanu tuntuu et kaikki hoituu ja paranee koko ajan. mä oon hiukan kärkäs välil ottaan asioit itteeni ja v**maan muille mut yleensä jossa välis menee pahasti metsään ja tuntuu et alkaa saamaan suotta vihamiehii. anteekspyynnöt hoidetaan kyllä mut kun ei aina ees ihan tiedä mitä pyytää anteeks ja toisaalta kun iteki aika ajoin saanu käsillee ni miettii kuinka paljon on varaa olla herkkänahkanen ja toisaalta kuinka paljon antaa mennä sormien läpi. aika paljon sitä antaa valua mut jotkut asiat jää kaivelemaan. ei sitä ehdi enempää nyt jaappaamaan ku kaveri odottaa aamukahville.


kumpi?

raahautuminen siwaan ostaa tupakkaa ja maitoo & väsyny ilta kotona bridget jonesin kans TAI siwaan ostamaan tupakkaa ja maitoo ja koton koiran kans kattoos bridget jonesii.. okei siwaan on pakko lähtee. mut ostank jäätelöö..? mitä mitä, kyl on raskast elämä.


stella

tuli yöksi. sil on versakket jalassa, nyt juodaa aamukahvia ja pää sattuu. sen lisäks et tyhjensin eilen asunnon omistajien shamppanjan tyhjennettiin yöllä niitten vodka stellan kanssa. en päästäny sitä enää banaaniliköörin jälkeen kiipeemään yläkertaan. se jo muljautti nilkkansa uusis kengissään. blääh.. lisää kahvii. ja siideri oli kiva..


tarhuri

mä oon iha kreisiääsbits.. ihminen kuka on aina onnistunu tappaan kaiken paitsi yhden traakkipuun on ottanu herneviljelmien lisäks haltuunsa yrtit ja mulla nyt puutarhassa kasvaas sitruunamelissaa, persiljaa ja tillii, ai nii ja basilikaa ja sit mulla on kirsikkatomaatintaimi. niin tosissaan koitan saada kaiken kukkii ja ja kasvaa ja tuottaan satoo. et tervetuloo portsan yrtti- ja tomaattipäiville kesäl. ja tarjolla myös kirsikoita omasta puusta, mikä pitäs lannottaa nyt. okei, sanomattakin selvää et mikään tuskin tulee kukoistamaan mut ainakin mula on joku mist pitää huolta ku kliffaki lähtee maalle ennen juhannusta jo.. tulee ikävä sitä mut onneks mulla on mun persiljaviljelmä ja hernetarha. aloin kattoo (taas) aamiainen tiffanylla leffaa. mones mieles holly elää täydellistä elämää. miks niin vaikee saada ajatuksiaan paperille, pitäs kirjottaa hiukan "virallisii" juttui muutamal tahol ja ajatus kirkkaana mieles ja konseptit valmiina mut kun kaikki omassa päässä leffana ja odottaa et kaikki muut näkis samaa leffaa eikä malttasi alkaa selittele liikaa ku tuntuu et aika kuluu. kahvii hiuka sit torkut uus yritys ja huomenna viimeistely. maanantaina kaikki postiin ja nyt ta taa.


sattuu

viisaudenhammas alkanu v***lemaan mulle, muutaman päivän, ei varsinaisesti satu mut sillee jomottaa. mä en haluais (=ei olis varaa) mihinkään hammaslääkäripelleilyyn. mult on yks leikattu ja se oli aika hc-kokemus ja haaveilin et muita ei olis iskeny mulle..no such luck. pitää mennä, kaverit odottaa aamukahville.


väsyttää

koko ajan ja pohjattomasti. kahvi ei jeesaa mitään, aivot narikassa. liikaa sisällä, liian vähän vettä, liikaa ajateltavaa. kavereiden futon ei vissiin kuitenkaan mulle se paras mahdollinen. lakanoist huomaa aamusin et ihan rauhallisesti ei tu nukuttuu. seki voi vaikuttaa asiaan.. oma sänky olis ihana. mennään elokuviin illalla ja toivon ettei piaf o liian hidas. ei pysy hereillä. sitä on jonkun verran dissattu et saa nähdä miten ite sen koen. mul hirve heikkous elämäkertoihin, melkeen kenen tahansa. paitsi urheilijoiden. ja poliitikkojen. artsu-tyypit ja fäsönistat aina kiinnostavii. marie antoinette kolahti mulle ihan mielettömästi. ostin sen dvd:nä ku se ilmesty ja katoin ekan parin päivän aikana 5 kertaa.. i like it. ja muiden elämä laitto itkemään lefassa aikoinaan. seki nt omana ja moneen kertaan jo katsottu. ja goodbye lenin. silti kadonneiden lasten kaupunki varmaan mun lempielokuva. ja faithfull lopussa saa aina itkemään. aina. mikä ipod randomilla pyörillessä hiukan nihkee. pakko skippaa aina se. kuten myös soft black stars. pitäis ruokkia koira ja lähtee vaappumaan puistoon päin. jos se herättäis hiukan kans.


aamu

uusi ja hyvä. kliffa anto nukku puol seiskaa ja nyt se meni ite takas nukkuu. mitä mittää, mä oon aina tykänny aamuista, paitsi sillon ku asuttii lontoos samas kämpäs 3 kaverin kaa siis kämpässä oli tilaa noin 15 neliöö. viimeiset yöt vietin merimieskirkossa kun tuli äkkilähtö. aikoinaan kävin kesäaamusin kahvilla torilla, viimeset 3 vuotta cafe succesissa, nykyään siirrytty taas turkuun ja löytyny brahe. life is good. ja ystävä oli eilen pitkästä aikaa mesessä, mulla on ikävä kyl hesan kavereita ja ystäviä. mä joudun palauttaa sinkkuelämät koska oon aivan liian koukussa niihin.. ja telkkariin. eikä sielt edes tuu mitään katottavaa. ja silti sitä tuijottaa. eilen katoin aamiainen tiffanylla ja oi se on ihana. sit näin unta et elettiin kavereitten kanssa yhdessä jossain .. en tiiä missä. se oli hirveen likanen paikka, suihku ja vessa oli keskellä olkkaria, vanha työkaveri kerto miten paljon kaupungissa tapetaan porukkaa, mut se ihan ok koska hän asuu järven rannalla. mua harmittaa ettei unia saa nauhalle eikä ees muista kunnolla aamusin. olis ihana kattoo aamulla unet uudelleen läpi, ne aika sekavia joskus. olin kerran bambi unessa ja mun kaveri oli menninkäinen. se meni mun vanhempien varastoon. se oli friikki uni, sen muistan. aikoinaan menin tyhmänä kattoon teksasin moottorisahamurhaajan ja mietin miksen koskaan opi et mä en yksinkertasesti sa kattoo mitään mttöleffoja, ne tulee aina uniin. melkeen kaikki mulla menee laffoissa ja kaikkialla läpi mut väkivaltaa en pysty kattoon, ikinä. ai nii ja mun läppärin näppäimet irtos yöllä unessa ja se oli kauheaa.


pitäis

ajaa parta, täyttää hakemukset, maksaa laskut, soittaa pankkiin, selvittää apurahat, ostaa sukkia, ostaa nahkatakki, käydä hesassa, mennä iltatorille myymään vanhoja vaateita, keksiä cristalin latex-kipsivaate, mennä kliffan kanssa saunaan, imuroida, hakea uusi id, lukea se. sunnuntaihin mennes pitäis saada lista nollattuu. mitä teen? makaan kone sylis sohval, bloggaan ja rapsutan koiraa välil. you go girl!! miten oon saanu ikinä mitään tehtyy täl laiskuudel? ja miten sitä kuitenki on adhd ja unihäiriöinen ja hyperaktiivinen? mikä tässä yhtälössä mättää?


varhaista

kliffaa ei selvästi aamusin nukuta. herra alko voimistelemaan taas turhan varhain. onneks mulla blogit ja sinkkuelämät lainassa. menee aamukahvi. huomenna hesan pikasesti, pitää tavata mun vakkari-transu ja puhuu sen vaatteista. se on huonona mun tulevaisuuden suunnitelmista. koitin kovin lohduttaa et asiat tulee hoitumaan ja kaikki järjestyy. mulla nyt kova kriisi siitä otanko kliffan mukaan tai en. toisaalta jos jättäis tänne olis syy ja pakko lähtee takas turkuun ajoissa eikä vois jäädä dokaamaan. hesa ja erottaja mulle aika riskaabelei paikkoi. niin helppo jäädä istumaan ja juomaan. mä kyl tykkään juoda. vaik viime aikoina on muutaman kerran mennyt hiukan överiksi baarissa. mutta (melkeen) aina oon kotii saakka päässy. yks kaveri aina välillä huolissaan ja koittanu majottaa mua sohvalleen ku monark ei o totellu isäntää mut jääräpäänä aina kotiin. nyt odotan et la olis kivaa ja lähtis ulos. kaverit kulman takana (melkeen kaikki asuu portsassa, tää on turun hip happening naapurusto) ajatellu pitää kesän alotusbileet. olis viel hyvä ilma ja kesä ja im all set. lisää kahvii. ja sit blogikierroksel.


vihreyttä

mulla on uus fillari, se on musta. se on monark. se on kaupungin coolein filu. mä asun lainakämpässä lainakoiran kanssa. enivei, mula on muutamia rutiineiks muodostuneita juttuja tässä jo. yks on päivä/aamukahvit brahen terasilla, hengailu kaupungilla sen jälken ja sitä ennen. hengailu on ihanaa. enivei, aamulla poljin rutiinireittiäni kaupungille mikaelin kirkon ohi. ruoho olio just leikattu ja mikään tuoksu maailmassa ei o niin kesä, niin lapsuuden onnellisuus mulle ku vastaleikattu ruoho. eli fiilis oli hyvä. vaikka oon saanu tapettuu mun lainapuutarhan kasvit (sorry..) ni oon saanu pientä elämää luotua. liotin herneitä ja laitoin niitä multaan ja mula on nyt hernenversoja. ne on ihania. ne vaan elää pimeydessä ku mull aina verhot ja kaihtimet kiinni. mut silti, ne elää ja kasvaa, ja aina aamusin käännän purkin ja aina ne päivän mittaan kaartaa kohti sitä pientä valoa mikä kaihtimien välistä taittuu. eli en ehkä oo niin kova vaan tuhoamaan kaikkea, onnistun myös pitämään jotain hengissä (kliffa) ja kasvatamaan uutta (herneet). mun kaikki (siis melkeen) hygieniatuotteet´on vihreitä, hammasharja ja -tahna, käsisaippua, toinen silmänympärysvoide, deodorantti. (sit on se harmaa/hopeatodellisuus, dior homme ja rivistö biotherm hommea mut ne kaapissa, esillä vihreet). mutsin ja ukkon puutarha on kokonaan vihreä, ja nyt kun mutsi on luovuttanu ja antaa rikkaruohojen kukkia se on myös keltainen, osin. samoja kasvaa mun pihalla, tai siis mun naapurin puolella. kesä niin täydellistä aikaa, turku siihen aikaan ainoa oikea paikka. ainakin mulle. syksystä ei vielä tiedä, enkä edes mieti sitä viel (bullshit). mut nyt koitan nauttia ihan vaan tästä hetkestä. ja taidan tehdä kliffan kanssa vielä ainakin yhden lenkin tänään. jos joku haluu mukaan ni let me know. me mennään hitaasti. kliffa jo vanha ja mä laiska. ja haluisin laitta ipodin soimaa ja tehdä pyöräretken. mut mä istun täällä ja bloggaan.. jossain mättää.. ai niin ja asun vaaleanvihreässä talossa, vanhempien talo myös vihreä. i love green, looks good.

ai niin ja sen lisäks et oon herne-farmari mä oon ominu vanhempien puutarhas kirsikkapuun. must se on söpöö et mul on oma kirsikkapuu ku oon 7-vuotias tyttö ja niin ihana..