• pelsepuuppi

vapaa

ei o töitä tänää. eikä huomenna. ei ees perjantaina. meil on lauantaina erääntyyppiset hipat.sillee hiuka nyyttärihenkee kai. mä oon luvannu graavata siian ja jos en ihan päi vittuu o ymmärtäny ni mun pitäs tehdä joku perinteinen rahka.. joku luumurahka siis. mut mitä siin on tekemist? lisää rahkaan luumu..i tai sot hilloo? täytyy googlaa ohje.

tääkö mun pitäs laittaa? ei nyt ihan eniten näytä houkuttelevalt..

2 kommenttia

JPHki

3.12.2008 14:33

Jos tekisit päin v i t t u a, voisi tulla mielenkiintoinen rahka :D
Lisää myös sokeria ja vaahdotettua kermaa, muuten ei tule oikein syömäkelpoista.
(Ja vaniljasokeri ja loraus rommia auttavat kanssa, suklaarouhettakin voi lisätä)
Joo, älä laita sitä tarjolle tuollaiseen mummovatiin, vaan johonkin tyylikkääseen maljaan.

pelsepuuppi

3.12.2008 17:55

jeesshhii kiitti. täytyy tesmaa. ku sit alojn kelaa et olis aika emeet jos duunais kaikil omat kipot jo sillee valmiiks et annoksisna mut täs se nihkee et en iha varma ketä kaikkii tulos ja sillee. sama ku tehää nii et piparit leivon (ostan taikinan siis) ja koristelen kaikil oman nimikkopiparin ni ne toimii niinku paikkalappuina et kuka istuu mis.

mähän oon siis kans graavaamas siikaa ja mietin et jos siin olis enemmän ku riittämiin et siikaa ja piparei. kaveri kyl sano et olisko lohi mitää ku siel jo haukee ettei kahta valkost kalaa ku ollaan sillee et kaikki erilaisia kaikki samanarvoisia mut A) mä en syö haukee koska nii vitusti keppei ja B) mä en syö lohta ku kaikki siin hiuka mättää. paitti et just söin graavattuu lohta et ei mul oikeesti o mitää arvoi tai mitää. siika vaan parempaa ku lohi.

hei JPHki koitan duunaa mun rahkan jos sen teen päin v i t t u u ja laitan sul kuvii ja arvioo sit siit.