• pelsepuuppi

turpiin

mä oon runsaan 3 vuoskymmentä vaappunu tääl. on ollu ylämäkee ja alamäkee, kreisii shittii tullu vastaa ja ollu kivaa miestä ja miestä ku on meinannu vetää mun kaverei turpii ku luullu et meil pelii. kaik o jotenki jättäny jälkes muhun ja mun tapaan olla miesten kaa tai siis yleensäki seukata ja sillee. mullahan on hirmu tarve olla .. tai ei mul o siis tarvet olla vaan jonkun kans ku mul olis hirvee hinku tavata joku kliffa jamppa ku lempis mua ihan sillee.. for real. ja sit samaan aikaan on tää issue et mähän oon tosiaa sen 3 vuosikymment vaappunu tääl, ollu kiimasempaa aikaa ja sit sitä selibaattii ja kaik o ollu ihan ok.

nyt mä oon tavannu kliffan jampan. se on nätti ja hauska, kovin kiimanen ja diggaa must ihan hirveest. eli win-win. mut mikä tää mun oma pää sit on? mehän ei ees sillee seukata viel, kunhan tapaillaa. ja silti molemmat on sillee et ei täs kuitenkaa ihan sinkkunakaa enä olla. nii, tä mun pää. mullahan on nyt röyhkeet pelot ja angstit pääs et tää joku kosminen pila, joku läpänderi et mul ei oikeest voi mennä näin putkee. koko ajan odottaa et tulee tekstari "sori, moi. älä soita, en vastaa" tai et ei vaan enää tuu ees sitä tekstarii. onk se vaan sit sitä et on niin kyrpiintyny näihin miehii ettei tosissaa usko et mitää oikeesti vois tapahtuu, et odottaa vaan koska tulee turpii? ku sit mua alkanu pelottaa et mitä jos mä ite lietson sen tilanteen sellaseks? et teen akiken just niin päi vittuu et jamppa takuuvarmasti lähtee? et voin sit tyyttiksenä maata kavereitte naveta lattial ja vetää viinaa ja kullaa vaan päässäni "i told you so, i told you so".

onk mahollist et tällasel vanhal jarrullaki vois olla iha realistiset zäänssit saada ihan sillee oikee parisuhde? et mitä jos tä ei ookaa pelkkää fuulaa.. ja sit mietin et onk se kans nyt näin arpinen herra enää kui validii matskuu markkinoil?

me ollaa itse asias molemmat hiuka samal taval.. tai atellaa samoon, molemmil vissii arvet aika kipeet ja molemmat spennaa tilannet ja epäilee. ja molemmat tuntee olos vaan niin hyväks ja turvalliseks ku ollaan vierekkäi. ja molemmat tuntuu miettivän tulevaisuut sillee.. ei yksin enää. eikä me ees seurustella..

mut vittu on ihanaa olla ihastunu..

6 kommenttia

Rokkihomo

12.9.2008 17:32

Oho. Pelse.

noksu

12.9.2008 20:16

Praise the lord, Pelse is back.
Oli ikävä.

pelsepuuppi

12.9.2008 20:32

jeessii shittii, pelse on tääl. oli kaikkee muuta tos sit kulmil just ni en ollu tääl. mut kattella mihi tää kaikki johtaa. ehken blogi-bissel sussee?

JPHki

12.9.2008 22:00

Höpsistä, ei se tyyppi mihinkään lähde. Unohtakaa kaikki raamatun ja harlekiinikirjojen joutavat säännöt ja olkaa vaan niin kuin olette niin hyvin menee.

pelsepuuppi

12.9.2008 22:30

kuule JPHki, m' jotenki haluun loppupeleis uskoo ton kans. joo, arvet kivistää ja kauhuskenaario on silmis mut sit taas .. toivoton romantikko nyt vaan niin liekeis ettei mitää rajaa.. kyl siit hyvä tulee, me ollaa hiukan in lööv..

millikan

13.9.2008 16:23

Jee, Pelse on täällä taas!