• pelsepuuppi

postii

asiat tuntuu aina vaan suttaantuvan. ja ihan kliffaa et saa ite ees jotenki edesautettuu välil sitä et asiat suttaantuu. sain eile illal myöhään meilii et kaik ok ja diiba daaba mut rauhotti mieltä sekin. elokuun aikana mul annetaan kämppä ja se on kans aika helpottavaa tietää ees et mua ei o unohdettu..

matkaajat tule takas kotii ens sunnuntaina. mä oon karmarockii menos eli lähden täält jo perjantaina. mä kävin lukee mun vanhoi bloggauksii tääl ja ihan siitä riemusta et olen koittanu yrttei kasvattaa alkukesäst voin kertoo et ne on kaikki kuollu. tillis on jotai juttui pystys mut terkut sil kuka meinais niit ruuas käyttää. aika surullist dataa. mut en ihan uskonkkaa omiin kykyihini, mun lahjat muis asiois. mut olihan se kiva yrittää ja koittaa jotenki istuu paremi tähä puutalo-meininkii mitä täs ny on. melkee kaikil naapureil on kukat ja yrtit portail ja pientareel mut mul hiuka ankeempi toi show. koitan komppaa sitä kliffal elämntyylil sit vaan. ja niin monet vois olla tost eri mieltä. ok hk tää homo alkaa lähtee pikkuhiljaa päivän kiireisiin puuhiin. pitää just kaikkee tehdä ja funssata.

2 kommenttia

audinkopoika

24.7.2007 12:38

Hyvä et hommat lutviutuu :) Onneks olkoon kämpästä.
Ai..meet karmarockiin..harmi..et oo si tulossa Tapsan Tahdeille Nokialle, mis mä fiilistelen ;)

pelsepuuppi

24.7.2007 20:09

tapsa jää välii jep. karmaa karmaa. en ees tiiä odotanko kui innol mut onha seki ny sntää kesä tapahtuma. pitää ottaa kaikki irti. tai ainaki yrittää.