• pelsepuuppi

pelastus

aamu meni suht kitkattomasti anteekspyydellen, nöyristellen, hiukan valehdellen (ei valehdellen, hiukan vaan totuutta venyttäen) ja asioita sopien. kaik siis ok ja mallillaan ettei pitäs olla mitään hätää enää miinkään suuntaan. nyt siivonnu hiukan kämppää, alkaa ole mallillaa. ny jatkan keittiön siivoomist. haluisin sulattaa pakkasen ja kaik paikat pitäs pestä. jännää miten paljon saa kamaa mahtuu hetken asumisenki aikana lainakämppään. ja koko tää mälli pitäs enemmän tai vähemmän saada roudattuu muile maille vielä hetken päästä.

tekis mieli kahvii taas. kahvi niin nerokas keksintö, enkä usko hetkeekää et se olis mitenkää haitallist terveydel. silkkoa propagandaa kaikki tyynni.

sukua kävi turus viikonloppuna. mä en jaksa niitä. tai siis kaikkia. ne on rasittavaa porukkaa aika ajoin. veli pyysi käymään ennen lähtöö viel mut mä en yhtää jaksais mennä. siellä on niin.. en tiiä, ahdistavaa. aika pian lähtö ja haluisin vaan nyt olla tyytväinen ja pitää hauskaa ja sukulaiset harvon sopii siihen settiin. mul aika ankeet sukuu lopulta.