• pelsepuuppi

miks

jees, ei ees alotettu viel tsekkaa mun läppärii, kide. ja povattii ettei iha hirvest kannata luottaa siihe et ees saisin sitä paskaa takas nyt. hermo. menos jossan välis kattoo uutta konet ku se kuitenki edes aika pian. toi on niin anaalist olllu alusta saakka ettei siiehn nyt voi luottaa et se ees rempan jälkee tulis takas ja käyttöö kovin pitkäks aikaa. ja nyt oon hiuka funssannu et mun läppärin kuuluis olla musta. for real.

mut ei olis vaan millää varaa nyt mihinkää fucking uutee läppärii. ei ees olis varaa sen korjauksee. helvetti. olis ees töitä. tai poikaystävä. tai auto ja asunto.

3 kommenttia

Rokkihomo

18.1.2008 12:50

Mäkin tarvitsisisin uuden kannettavan. Sellasen jota vois oikeasti kantaa. Tää nykyinen painaa kai viis kiloa. Mut jep, ei o varaa just nyt. Ja onhan mulla kuitenkin kaks konetta, niiden pitäis riittää.

Ollaan molemmat kutosia listoilla, heh.

pelsepuuppi

18.1.2008 15:15

mul uus läppäri varattuna ja pitäs illal viel hakee kotiin beibi. en saanu mustaa koska väri olis maksanu 200 enemmän ja vaikka pinnallinen tyhmä ja materialisti olenkin en taipunu eli valkonen perus-mäkki isännäl. mut kovin pieni ja kovin kevyt, ja kovin kivaa et saan jatkettuu hommii.

stellagrrrl

18.1.2008 15:59

mä niin onnittelen sua loistavasta valinnasta.

t. mäkkien ilosanoman perusairut