• pelsepuuppi

kissoi

mä ihan liekeis, eilen tuli 2 kissaa hoitoo 2 viikkoo, siamilaine ja itämaine pitkäkarvane. se siamilainen ion ihana.. mustat sukat ja häntä ja maski ja jotenki niin häijyn näköne.. mä niin tykkään ilkeen näkösist eläimist. ja ihmisistäki hiuka mut ne yleensä oikeesti on ilkei, ni sit ei o kiva ku ne paskantaa niskaa ja kusee kengil ja sä jäät yksi istuu erottajan ikkunapöytää ja et pääse lähtee suoraa turkuu ku juna menee vast viidelt ja itkettää mut ei haluu itkee ku sit paljastas liikaa itestää.

mun pitää ottaa kuvii kissoist.. ei se toinenkaa mitenkää sillai loista et wau miten ystävällisen olonen jamppa. mut niin nättei ja ai kun se turkki on silkkinen..

4 kommenttia

martin

12.1.2008 12:50

Kun tulet, niin tulet taas sivistyksen pariin. Itke rauhassa sisälläsi, rakas pelsepuuppi!

audinkopoika

12.1.2008 14:16

Kissat on kivoi. Ne jopa "joskus" kuvastaa isäntänsä luonnetta ;)

pelsepuuppi

12.1.2008 19:10

kato sepä se ku haluisinj et olisin kaunis ja eksoottine ja kliffavartinen et siamilainen ja hiuka sillee häijy et osa pelkäis ja inhois iha vaan siks. tai sit huono lonkkanen labbis ku elää juustol..

Torontosta

13.1.2008 03:33

You pe(r)lsepuuppi are something else! Good for you, nice to read your blog. Only if I gould understand your SLANG I think that is.I do get the general idea about your writing, some is way over my head.