• pelsepuuppi

kirjoi

aurinko jäi ulos, mä sisää. aloin lukemaa ja lukemaa lisää. pitäny breikin ku oli aika tsekkaa facebook mut okei ei pahal hiukan pettyny ku ei mitää uutta keltää.. eikä kukaa online. emmäkää sit oo.

eli oon lukenu. koko päivän, voi sanoo. nyt ollu luvun alla yks kappale kirjast mitä en meinaa lukee kokonaa. mut se on kiinnostava kappale. ja ens viikol pakko pakko mennä damii kattoo se näyttely. se loppuu jo 30.9. eli de va de jos en nyt mee. pariisin jouduin feidaamaa ku junaliput yhtäkaikki liian kalliit alennuksien kanssaki. pysyyhän se kaupunki siel. jotenki lungi asenne kaikkee.

mul alkaa oleen niin paljon pääs omii teorioi ja salaliittoi et pakko oli alkaa kirjottaa niit ylös kans jos sais päähäs hiuka lisää tilaa samal sit. jep jep, liika ajattelu aina pahasta. nolla nolla. ja nyt on aika tehdä ruokaa. tai tehdä. ravistelen pusseist salaatit ja sipulit kulhoo. okei se kana pitää ihan veitsel silppuu. must tullu niin kaikkien tapojeni vastanen tääl. ostan sipulinki valmiiks silputuna.. mä oon tosi pahoillani. ja salaatit niit valmiit sekotuksii, ainoostaan kurkut ja tomaatit mä pilkon ite. ja tomaatitki kirsikkatomaattei eli laitan vaan puoliks. stella kyl kehus mun linssikeittoo mut mul ei tulis mieleenkää tehdä mitään niin monimutkast tääl (pilko sipuli ja avaa tomaattimurska..). eli mus kiteytyy kaikki se kulutushysteria ja uusavuttomuus minkä takia amaailma tulee tuhoutuu ennen aikojaan. mä oon ihan vilpittömän pahoillani, kaverit.