• pelsepuuppi

daiju

mul on muutama työkaveri. ne on sillai ihan kivoi kaikki, osa kivampii ku toiset. olin nyt jouluna töissä yhden kaa vaan sillee kaksistee ja ai hurja ku oli kivaa. sillai rento pössis ja nauravaist meisinkii. eilen alko sit arki ja ihan alkuu pomo oli kulmil ja olin takakireemmän tyypin kaa duunis ja miten voiki olla niin ahdistavan eri tunnelma? jos alkaa laskee minuuttei iltapäiväst et koska pääsee himaa ni ei hyvä. ja seuraavana alkaa laskee tuntei et koska on seuraava vapaapäivä ja sit alkaa funssaamaa et mites sitä sais kesän venytettyy sillee et olis kreisei määrii vapaata.

mä liityin ammattiliittoon hetken aikaa sit. sain kuulla siel duunistani aika kreisii dataa. tai no, ei mitää uutta sinällää, mut tavallaa muhun teki vaikutuksen et ihan virkailija alkaa antamaa vinkkii mul.. eniveis, lama tulee, mul voi loppuu duunit, mä haen koko ajan töitä eri suunnista ja murehdin. samaa aikaa en ees lopulta hirveesti murehdi. jollain tasol haaveilen taas hesaan muutost ja samal taas en. mietin eri vaihtoehtoi, tarvis alkaa tekemään jotain.

mulla on missiona tehdä mun lopputyö uusiks. ei sillee ketään muuta varten ku itteeni. se floppas kovin pahasti ja mua jääny kaivelemaa se seikka suuresti. toisaalta oma moka, kuka käski haalimaan kaiken sen turhuuden samoil kulmil ku oli lopputyön teko? nyt mul ei muuta ookkaa ku aikaa. tarvis vaan massii et vois alkaa tekee kaikkee kreisii, tarjoo kaikil ja luoda oman maailman.

täs on se etu et mullahan on hirveest kaikkii tuttui eri aloil ja eri paikois ja sillai et ku koulus puhuttii kovasti et pitää luoda hyvä verkosto ja molin aina et älä akka länkytä, et mul ainaki oli suuti osa luokkakavereist niin mot helvete ettei olis tullu mieleenkää olla ees kouluaikana missää tekemisis ni miks härre gud sit koulu jälkee, vapaa-ajala ja aikuisuudes? mutama kaiffari on jääny henkii siit ajast ja niitten kans onki sit kliffaa ja ihanaa ja sillai homma hallus et ollaa tekemisis.

oon taas murehtinu kämpänostoo, et tku/hki? was ist das? onk hulluutta? ku samaa aikaa en mistää digais niin paljoo ku turkuu jäämisest mut sit tas et hesas kliffaa kans. siel kamui ja erottaja. tääl kaverin navetta. siel röyhkeet hinnat paskaläävis mut toisaalta kans filippa k stokkal (joo ankee pieni luukku mut ees joku pieni show) täl ruissalon mature-kahvila näpsät hinnat kämpis mut sit taas jotenki tylsää ja ankeet aina välil.

mun pitäs kaivaa jostai esii mun junior gaultierin mainosjulkku. se mis jamppa marilyninä nauraa. en yleensä ihan hirveest digaa mistää et mainos raameis mut son hieno kuva ja sen vois laittaa ihan pokkana vaan seinäl, harmaa paspis ja klasi pääl. mul on mutenki ikävä 90-luvun alkuu. soli hienoo aikaa, ja puolväli kans.

katon eilist blade runerii nauhalt ja mua kiinnostaa aina kovin nää vanhat scifit. siis ei niinkä et tykkäisin tieteisleffoist mut must kiinnostava kattoo miten on joskus nähty ja tulkittu tulevaisuuden pukeutumisen es.mes. tai siis tietty koko tulevaisuus ja miten tulevaisuudeski on nähty ne samat arkkityypit kaikkial, et maailma menee eteenpäi mut ihmset ei muutu mihinkää. ainoot ketkä muuttuu on replikat. mut tää on nätti elokuva.

"if only you could see what i've seen with your eyes."

1 kommentti

martin

30.12.2008 14:00

Es ist Åbo und es ist Helsingfors, sonst nichts.