• Havainnoija

Aa-seurakunnan syyskinkerit

pidettiin NMKY:n ja NNKY:n Puisto-Emmauksessa. Paikka oli oivallisesti valittu, sillä risteyksen takana näkyvä korkea talo on nimeltään Impilinna.
(Kinkereitä pidetään nykyään seurakunnan sosiaalisina tilaisuuksina sekä seurakunnan toiminnan ja sen toimihenkilöiden esittelytilaisuuksina.)

Sisäänheittäjän työvuoro, mummelin parkkeeraus ja osallistujien ”runsaslukuisuus”
Kuvan ottamisen jälkeen menin ensin lämmittelemään lähimpään tavarataloon ja sen jälkeen kahville. Tulin takaisin ennen kinkereiden alkua, kävelin Hämeenpuiston keskikäytävää edestakaisin tarkkaillen kinkeripaikan sisäänkäynnin tapahtumia. Ovella seisoi sisäänheittäjä/portinvartija. Jalkakäytävällä liikkui jonkin verran porukkaa, mutta näyttivät kiihdyttävän vauhtia sisäänheittäjän kohdalla. Puistokäytävällä käyskenteli useita koiria ulkoiluttamassa ihmistään, ja välillä harkitsinkin niiden tarkkailua ja kuvaamista, koska se olisi ollut antoisampaa.

Jossain vaiheessa Emmauksen porteille kurvasi iäkäs naishenkilö ooppelillaan ja parkkeerasi kieltopaikalle. Sisäänheittäjä tuli jotain selittämään, rouva käveli Impilinnan risteykseen katsomaan, mitä liikennemerkissä seisoo, ja palasi närkästyneen oloisena autoonsa kaasuttaen tiehensä.
Jonkin ajan kuluttua paikalle saapui mieshenkilö kuikuilemaan. Sisäänheittäjä onnistui saamaan hänet hoteisiinsa. Tovin kuluttua Emmauksen eteen kaarsi pienehkö kottero, josta nousi kaksi naishenkilöä, jotka sisäänheittäjä johdatti Emmauksen uumeniin. Kaiken kaikkiaan näin kolmen (3) henkilön menevän aitokinkereille. Koska kello oli siinä vaiheessa jo klokka, katsoin parhaimmaksi poistua Hämeenpuistosta. Olisin kenties päässyt kuulemaan Koivulaa ja Tanusta ihan livenä, mutta mielestäni yksi natsitilaisuus päivässä riittää.

Pahoitteluni Niksulle ja muille lukijoille, sillä kinkeriuutisia ei ole tällä kertaa enempää. Ilmapallojakaan en nähnyt, kait niistäkin oli puhti poissa ja ilmat pihalla.
-----
Koivulan julkaisema kinkeripuhe, jolle raati antoi arvosanan heikko:
http://aitoavioliitto.fi/tapahtumat/puheeni-syysjuhlassa/

Aa-seurakunnan naamahenkilöihin kuuluva Harri Saastamoinen Äänekoskelta on lähettänyt pääministeri Sipilälle, Julkisen sanan neuvostolle ja merkittävien tiedotusvälineiden päätoimittajille valituksen siitä, että valtamedia ei kerro Aa-seurakunnan pösilöinnistä:
http://aitoavioliitto.fi/artikkelit/mediavaelle-postia/

1 kommentti

Niksu

29.10.2017 08:29

Toivottavasti on jotain kuvamateriaalia tästä kanssa, osallistujien runsaslukuisuus kiinnostaa. Enkä puhu nyt ilmapalloista...

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi