Havaintoja

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2012.

Syksyiset vaalit

Syksyiset vaalit

Tänään on syytä äänestää, jos velvollisuus on vielä hoitamatta.
Annoin ääneni ehdokkaalle, jonka mielestä vanhukset ja eläkeläiset ovat tärkeä osa kaupunkiamme ja heille on taattava ihmisarvoisen elämän edellytykset niin kotona kuin hoitolaitoksissakin.
Lisäksi ehdokkaani haluaa turvata nuorten ja opiskelijoiden elämää ja asumista sekä parantaa joukkoliikennettä kaupungin myönteisen kehityksen takaamiseksi.
Tärkeää oli toki sekin, että ehdokkaani ajaa kaikkia oikeuksia hlbt-kansalaisille.

Ehdin keskustella vaalikamppailun kuluessa useiden valtuutettujen ja kaupunginhallituksen puheenjohtajan sekä apulaiskaupunginjohtajan kanssa. Ongelmia ovat valtuustossa tuottaneet perussuomalaiset, joiden tähänastinen toiminta kaupunginvaltuustossa ja vaaliohjelma ovat pääasiassa monia asioita ja ryhmiä vastaan. Heti PS:n ohjelman alussa mainitaan, että karsittavaa löytyy kansainvälisyyteen liittyvistä menoista ja myöhemmin löytyy kuusi kohtaa, joissa vaaditaan muun muassa kansainvälisen koulun siirtoa kokonaan pois johonkin syrjäkylälle ja muuta järjetöntä.

Vihreiden, Vasemmistoliiton, SDP:n ja Kokoomuksen valtuutetut onneksi kertoivat, että he ovat torjuneet kaikki perussuomalaisten vaatimukset kaupunkimme muuttamisesta tuppukyläksi. He vakuuttivat, että PS:n mahdollinen menestys ei uhkaa kaupunkimme kehitystä, sillä järkevät puolueet ovat kuitenkin jatkossakin enemmistönä.

Kaksi puoluetta tunnustaa avoimesti värejä ja toimii kaikkien kansalaisten oikeuksien puolesta.