Havaintoja

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2016.
Edellinen

Aito avioliitto -yhdistyksen yhteisrintamakumppani MassResistance homoja murhauttamassa

Aluksi ikävää asiaa, mutta sen jälkeen piristykseksi 12 kuvaa ”kavereistani” ja kotikatuni syksystä.
10.10.16: Selvensin paria kohtaa.
-----------------------------------------------------------------------------

AITO AVIOLIITTO -YHDISTYKSEN KANSSA YHTEISRINTAMASSA TOIMIVA MASSRESISTANCE LÄHTI AFRIKKAAN HOMOJA MURHAUTTAMAAN

MassResistance
on lietsonut homovihaa jo yli 20 vuotta Amerikassa, jossa se kuuluu ihmisoikeusjärjestö Southern Poverty Law Centerin listaamiin homovihajärjestöihin, kuten aiemmin on useasti todettu.

MassResistancen haarakonttori Aito avioliitto -yhdistys
Aa-yhdistyksen johdossa ja tukijoina on lähinnä Amerikasta tuotujen äärilahkojen edustajia, joten yhteisrintama amerikkalaisen homovihaa lietsovan järjestön kanssa on sille tietenkin luontevaa. Fanaattisimmat Aa:n kannattajat löytyvät kristillisdemokraateista, Patmos-säätiöstä ja perussuomalaisista.

Aa-yhdistys kertoi lehdistötiedotteesssaa 19.1.2015 toimivansa ”yhteisessä rintamassa” MassResistancen ja muiden vihajärjestöjen kanssa (katso linkki) homojen perusoikeuksia vastaan. Aa on käyttänyt MassResistancen vihamateriaalia (valheilla täytetyt video ja esitteitä) kampanjoidessaan suomalaisten sateenkaarikansalaisten ihmis- ja kansalaisoikeuksia vastaan yrittäessään tuputtaa Suomeen epätasa-arvoista avioliittolakia, joka olisi tietenkin perustuslain ja yhdenvertaisuuslakien vastainen.
MassResistancen lisäksi Aa:n kanssa toimii yhteistyössä tai yhteisrintamassa mm. seuraavat äärikristilliset vihajärjestöt:
La Manif Pour Tous, Ranska
Coalition for Marriage (C4M), Britannia
Iona Institute, Irlanti

Epätasa-arvoista avioliittolakia ajava Aa
toimii myös Euroopan katolisten homovihajärjestöjen käynnistämässä eurooppalaisessa kansalaisaloitteessa, jonka tarkoituksena on sateenkaariperheiden oikeuksien kumoaminen.

USA
MassResistance on lietsonut homovihaa USA:ssa yli 20 vuotta ja taistelee tällä hetkellä mm. koulujen opetussuunnitelmia vastaan, joissa kerrotaan kaikkien ihmisten olevan samanarvoisia, mitä MassResistancen kiihkouskovaiset eivät hyväksy, he keräävät kannatusilmoituksia kansanäänestyksen käynnistämiseksi syrjintäsuoja- ja viharikoslakeja vastaan, jotta he pääsisivät syrjimään, solvaamaan ja vainoamaan homoja rajoituksetta jne.

MassResistance nyt Nigeriassa homoja murhauttamassa
Koska MassResistancen vihakampanjat eivät ole tuottaneet tulosta Amerikassa, niin he lähtivät Nigeriaan vainoamaan homoja, mikä siellä on toki hyvin helppoa.
Pohjois-Nigerian 12 osavaltiossa rangaistus homosuhteista on kivittäminen kuoliaaksi. Muissa osavaltiossa enimmäisrangaistus on 14 vuotta vankeutta. Amerikkalaiset kristilliset vihajärjestöt ryntäsivät Nigeriaan näiden raakalaismaisten lakien houkuttelemina, nyt myös Aito avioliitto -yhdistyksen kanssa ”yhteisessä rintamassa” toimiva MassResistance.

Tässä MassResistance kertoo, kuinka se Nigeriassa turvaa ”perinteisiä arvoja” (=homojen kivittäminen tai 14 vuoden vankeusrangaistus). Jutusta selviää, että MassResistance tekee kaikkensa levittämällä vääristelyjä ja valheita, jotta homojen tilanne muuttuisi entistäkin huonommaksi. Tämä johtaa tietenkin homojen vainoamisen, pidätysten, vangitsemisten, väkivallan, itsemurhien ja murhien lisääntymiseen. Jokainen voi itse lukea, millaisia hirviöitä ihmisistä tulee uskonnollisen fanatismin myötä.
http://massresistance.org/docs/gen3/16c/Nigeria-MassResistance/index.html
----------------

Lisälukemista
Aito avioliitto -yhdistys on amerikkalaisen homoja vihaavan Mass Resistance -järjestön haarakonttori, julkaistu 25.8.2015
http://ranneliike.net/teema/aito-avioliitto-yhdistys-on-amerikkalaisen-homoja-vihaavan-mass-resistance-jarjeston-haarakonttori?aid=11955

Aa esitteli lehdistötiedotteessaan 19.1.2015 ne kristilliset homovihajärjestöt, joiden kanssa se tekee yhteistyötä:
http://manif.fi/static/manif/img/aitoavioliitto-lehdistotiedote-20150119.pdf

Aa:n tukijoihin kuuluvan valheita ja homovihaa levittävän Patmos-säätiön Juha Ahvio esittelee Aa-yhdistyksen kanssa yhteisrintamassa tai yhteistyössä toimivat kristilliset vihajärjestöt omassa kirjoitelmassaan:
http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/659/aidon_avioliiton_puolesta!/5932

Tässä MassResistance kertoo yhteistyöstään Aa:n kanssa ja mitä vihamateriaalia se on Aa:lle toimittanut:
http://www.massresistance.org/docs/gen2/15c/Finland-marriage-fight/index.html

Aa-yhdistyksen tiedotussihteerin Sarah Rizzon sairaalloista riekkumista.
Etualalla hääräilevä leveähkö henkilö on nähdäkseni Aa-joukkion puheenjohtaja Susanna Koivula (kd), jonka uskontopohjaista sekoilua sisältäviä kirjoitelmia voi lukea Uuden Suomen puheenvuoroista, siis jos välttämättä haluaa lukea idioottimaista örvellystä.

https://www.youtube.com/watch?v=CWd70sOK3Ic
&feature=share

Aa-joukkio kieltää kaiken
Kuten arvata saattaa, Aa:n naamahenkilöt kieltävät kaikki yhteydet ulkomaisiin homovihajärjestöihin, vaikka he toimivat niiden mallin mukaan ja levittävät niiden vihamateriaalia. Tämä on sinänsä ymmärrettävää, koska uskonnot perustuvat valheisiin ja niiden päämääränä on ihmisten alistaminen keinolla millä tahansa.
Haluan vielä kerran tuoda julki iloni siitä, että onneksi Koivulalla, Rizzolla, Turusella, Ahviolla, Tanuksella, Räsäsellä, Essayahilla, Niikolla, Östmanilla, Jääskeläisellä, Rahkosella, Pietikäisellä ja muilla saatanoilla ei ole vaikutusvaltaa Suomessa.

Paljon enemmänkin löytyisi, mutta tämä varmaan riittää tällä kertaa.
--------------------------------------------------------------------------------------------

12 KUVAA "KAVEREISTANI" JA KOTIKADUSTANI
”Kaverini” ja minä olemme onneksi syntyneet Suomeen, jossa epäinhimillisillä opeilla ja vihajärjestöillä ei ole ylivaltaa.

”...taas se sama tapaus kameransa kanssa...”
ihmettelee koirasvarpunen


Olemme tapailleet epäsäännöllisesti vuoden ja kolmen kuukauden ajan, viimeksi tiistaina. Harmaalokki Joonatan on vaalentunut, mutta vielä kaksi vuotta ennen kuin sillä on aikuisen värit.

Edellinen