Havaintoja

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2013.
Seuraava







Kuurimietteitä - päivitetty versio

Päivitetyt mietteet ja viikon tasa-arvotapahtumat.

Lääkekuuri loppumassa ja viimeinen tabletti sulamassa.
Tiistaina aika lääkärille, joka sitten antaa tuomionsa.

Tulehdus ilmeni toista viikkoa sitten yhtäkkiä tai ainakin silloin siltä tuntui. Ei onneksi mitään sen vakavampaa. Lääkäri kyllä sanoi, että olisi pitänyt tulla heti vastaanotolle eikä kuvitella oireiden katoavan itsestään.

Särky on helpottanut, mutta väsyttää koko ajan. Jäätävästä viimasta huolimatta olen tehnyt kävelylenkkejä ja uskon olevani kunnossa viimeistään parin viikon päästä.
Pari iltaa sitten oli kirkas yö ja kävelin jäätä pitkin pienelle saarelle katselemaan tähtiä. Tänä iltana oli vaihteeksi tyyntä ja kävelin sille pienelle saarelle uudelleen.

Uutisten ja asiatekstien vastapainoksi olen lukenut dekkareita. Nyt on menossa Jeffery Deaverin tosijännäri, josta on vielä noin puolet lukematta.

***
Kuluvan viikon tasa-arvouutisia.

Huomenna 12.3. Britanniassa valiokunta raportoi alahuoneelle avioliittolain valiokuntakäsittelyn tuloksista:
http://services.parliament.uk/bills/2012-13/marriagesamesexcouplesbill.html

Keskiviikkona 13.3. Uuden-Seelannin parlamentti äänestää toisen kerran tasa-arvoisesta avioliittolaista. Se hyväksyttiin ensimmäisessä äänestyksessä 80-40 ja sen uskotaan menevän läpi nytkin.
http://www.gaynz.com/articles/publish/2/article_13015.php

Kaikkien kahdeksan puolueen nuorisojärjestöt tukevat uutta avioliittolakia:
http://www.gaynz.com/articles/publish/2/article_13025.php

Illinois´n osavaltion edustajainhuoneen on myös tarkoitus äänestää tällä viikolla uudesta avioliittolaista. Senaatti on sen jo hyväksynyt, joten tämä äänestys ratkaisee sateenkaarikansan ensi kesän hääsuunnitelmat.
Lakiteksti:
http://www.ilga.gov/legislation/fulltext.asp?DocName=&SessionId=85&GA=98&DocTypeId=SB&DocNum=10&GAID=12&LegID=68375&SpecSess=&Session=
---
Alempana pari kuvaa.



Seuraava