• pelsepuuppi

väsymys

mua väsyttää ihan homona koko ajan. en tiä mist johtuu, tänäänki nukuin yli kaheksan. piti oikeen olla kello herätääs. onk se ikä ku alkaa tekee tepposii? mä en tykkää täst. oikeesti. nukkuminen vie aikaa ja on turhaa. tai sit alkaa maailman murheet taas kaatumaan päälle? näh, kaikki suttaantuu kyl ja uskon vakaasti et hommat alkaa pelittään pian. pitäs vaan saada nyt kans hommat sille mallille et olis kaikki ok. eikä se ees vaatis paljoo, hiukan säätöö ja kyselyy, otteen tiukennusta ja rohkeutta.

mä oon miettiny hirveen paljon asioita mitä kaveri kerto tarot-korteista. viime keväänä ja sit kans viime kesänä. ja opettaja luki kans kortit mulle. ne meni hirmu yksiin ja lupas et alkaa suttaantumaan asiat kyl täst viel. et ei hätää, stabiilia elämää ja tornia tuli. iso merimatka ja joku kuka näkee minun taitoni. kyl kyl, rakkauskin oli siin luvassa ja sehän mul onki jo hoidos. vaik se asuu hiukan kaukana mut silti.

en o vieläkää saani purettuu kuvii kameralt mun koneel.. jos tänään? huomen vapaata tai siis koko loppuviikko vapaata ja mietin et jos tänään olis oikeen duktig pojke sais jopa pestyy pyykkii. ja sumplittuu kaikki ne miljoonat vaatteet ja asusteet ku roudasin amerikast saakka.. no emmä nyt niin paljoo ostanu. parit kengät ja jotai paitoi. takin. huivei ja hanskat. ja obaman. ja sit toin kavereil gracelandist häälahjan mut se on niin hieno et ajattelin josko sen pitäs ite..? olenk elukka jos teen niin? toisaalta samaa aikaa haluisin päästä eroon kaikest ihmeellisest krääsäst. what a dilemma. tätä sopiikin pohtii sit loppupäivä.

täytyy mennä, der alte herr kliffa kusee pian matol.