• pelsepuuppi

upeeta

kävin mökil kyttääs mun mööpelei vajas. kaikki oli talles ja upeit. käytii kans kirjastos ja mä löysin kahden kerroksen väkeä ykköskauden dvd:l ja härre gud miten mahtavaa meisinkii.. samal taval ku tuuleb viemää ni aika kaunis kuva maalataa yhteiskunnast siin. mähän en hirveest tykkää btteist, must se on aika.. no, rumaa possee ja kukin saa ymmärtä mite haluaa. käytii kamun kaa eilen ikeas siis illal viel kyttääs kamaa mun tulevaa kotii. siel on niin edukast ja upeet, lähinnä siis ne keittiökamat. ku huonekalui en sinällää tarvii paitti työpöydän mut seki mula kinda on jo et tarviin vaan jalat ja mustaa automaalii. tai hopeist. olen joteskii tohkeissaa. mun ikkunast tulee näkymään junarataa, paljon rataa. se on rauhottava elementti. ku olis viel hautausmaa näköetäisyydel ni olis ihan kliffa. hermo lepäis. mun tätyy tänää otta esii muutama issue duunis ja alkaa säätää ja hoitelee, laittaa meili muutamaa suuntaa meneen et mites hommat hoidetaa ja koska saan alkaa.

http://www.youtube.com/watch?v=y7zkQJWBiX8

6 kommenttia

Aboa

22.1.2009 07:57

Ikean keittiöt ovat itse asiassa tosi laadukkaita ja hyviä. Nimim. Jo kahteen paikkaan ostanut

pelsepuuppi

22.1.2009 08:07

nii ne on näitä ku ihmiset aina "tietää" niin vitun hyvin et henkka&maukka ja ikea on paskaa laatu ja mä ostan vaan laatuu enkä lue seiskaa ja my ass.. mula on kaikki henkka maukan farkut ja hupparit kestäny käyttöö kaikista parhaiten, nudien farkut jakso olla jalas 3 kuukautta ja oli haarat rikki et ne on moninaisii kysymyksii. ei kyse o siis siitä et jos joku on massatuotettuu et se olis heti merkki huonost laadusta. eihän mulle tulis mieleen ostaa burberryn upeeta neuletta ku on 100% akryylii ja maksaa 230 €. siin jos jossian on kusetuksen maku.

eli lyhyesti aboa, mä uskon kyl ja mula tulee oleen aika pal kamaa kans ikeasta mun kaikkiin tuyleviin koteihin.

mopsi22

22.1.2009 09:50

oon kyl samaa mieltä tosta laatujutusta...vaikka kyllä jotkut halvat jutut on sitten hajonnuki nopeesti. et kantsii ostaa laatua tuijottamatta hintaa :)

äiti sai joskus umpikoivuisen semmosen funkkistyylisen pöydän (tod siro, iso ja nätii...ilmava, ohuet jalat jne.). isi hios ja laitto sen mustaks pianolakatuks, siis sillee kiiltäväksi niinku flyygelit. ny on jo kulahtanu, tarvis uuden duunin eikä kyl oo ees käytössä, mutta ku on isompi kämppä niin sitten laitan sen sinne. muuut pointti on musta: se imee valoa ja väsyttää silmiä ku tekee töitä. et mitä sillä sitten tekeeki, nii musta on hiukan siin ja siin...ja pöly, se näkyy...nimim. mustat kirjahylly (ikeasta, laatua hintaas nähden :)

stellagrrrl

22.1.2009 12:58

ikea paransi keittiöidensä laatua aika olennaisesti tuossa muutama vuosi sitten. olin silloin näet keittiötä hakemassa ja kävin läpi ihan joka kolkan, ja valitettavasti ikea ei silloin kyllä pärjännyt. kappas kepposta, noin vuosi myöhemmin oli valikoimiin ilmestynyt kaikenlaista välttämätöntä laatukeittiönhärpäkettä ja suoraan sanottuna v*****i.

mun lempivillapaita on henkasta, makso 25 markkaa ja on harmaa. paras ikinä.

Torontosta

24.1.2009 13:59

Meilla IKEA rakentaa uuuden kaupan, kuulemma maailman isoin IKEA. Olen ostanut sielta poytia ja muuta,mutta kun ne on metric mitoilla ne nayttaa vahan isoilta. Sohva ei edes mahtunut ovesta sisaan. Annoin miehien laittaa se kadulle, joku sai siita ottaa.

Torontosta

25.1.2009 16:08

Siit tulee 8 jalkapallokentan kokoinen.