• pelsepuuppi

tyyttis

mä oon ihan et jeessi päivä. oon saanu muutamat tärkeet puhelut hoidettuu, kamut lähtee tänää reissuun ja must tulee kissavahti ja poikkis tulee huomen kaupunkii. ollaan amujen luona ja saunotaan ja katotaa telsuu ku mulla sellast ylellisyyttä ei o ollenkaan.

käyn tänää vanhemien luona ku tauti jo enimmäkseen kaadettu ja nyysin iskältä höylän ja vaahtoo. meinaan ekaa kertaa sit mid late early 70's olla ihan totaalisen siloposkinen.

das ist gut, das ist gut, sataa ja ilma raikas. syksy tulee pian. ihanaa. syksy on mahtavaa aikaa. ja must tulee artsu fartsu (even more than now) ja näyttelyt alan sit oikeen kunnolla runkkaamaan kasaan.

oon syöny täs sairaan aniin paljon et oikeesti tunnen et on tullu painoo lisää. oon ajatellus ilee et kato kroppa heikkona ni tarvii kaikkee ravintoo et taistelee tautii vastaan, ja tässä tulos..

(edit.) no nii, kävin vanhemmil ja unohdin sen höylän ja vaahdon. hmm.. mennään sit täl varustuksel viel hetken aikaa.

3 kommenttia

mopsi22

12.8.2009 20:06

ekkö sää just oo partamiähii? mikäs nykysessä nii risoo?

pelsepuuppi

12.8.2009 20:24

olen kyl joo mut pitäs aina välil hiukan päästä siistimää. nyt on viikset koko ajan ruuassa ja menee suuhun. tein mustikka-porkkana smoothien ja trust me, näky ei ollu nätti ku ei ollu pillii. ja nyt siin v**ses pituudes et kutittaa melkee koko ajan. ja pulisongit harottaa liikaa sivuil, mikko mallikas kohtaa roope-sedän. not my cup of tea. my cup of tea on lidlin vihreä tee, suoraan pussista.

mopsi22

12.8.2009 22:58

karvotukses on kyl ihan noi in general oudosti tarkat rajat...hetken on sopiva, mut sitten onki jo het liian pitkä ja kutittaa ja ärsyttää...liian lyhyt, sopiva, liian pitkä...keskiarvona aina hyvä...