• pelsepuuppi

työtön

mä irtisanoin itteni töistä ja nyt ollu 2 päivää vapaalla. kreisii shittii. herra antaa, herra ottaa. elämä kantaa. kaverin eilinen suru-uutinen pysäytti. jostain syystä aloin itkemään. tai syyn tiedän. en vaan arvannut uutisen järkyttävän mua niin paljon. tavallaan. järkyttihän se. mä itken hyvin helposti. itkeminen on hyvä tunne, helpottaa. aikoinaan itkin kontrolloimattomasti syystä ja syyttä. tai syystä; oli paha olo. sain apua ja hommat alko hoitumaan.

mulla on hirvee tarve alkaa tekemään jotain hyvää. auttaa jotain tai joitain, helpottaa joidenkin pahaa oloa.

oon työtön, en toimeton. näyttely tulossa talvella/keväällä. kirjan julkaisusta sovittiin kännissä torstaina jukeboksissa. pala palalta haaveet alkavat toteutumaan. the harder you work the luckier you get. illalla ystävän salakeikka salanimellä salabaarissa. mun pitää laittaa mun bändi vielä ojennukseen ja ruotuun. siit tulee hyvä. se on nyt jo hyvä.

viime aikoina kuolema ollu läsnä mun lähipiirissä. en osaa koskaan sanoa mitään, meen aika lukkoon kun joudun puhumaan tunteista tai tuntemaan jotain. se ei meinaa etten haluais auttaa ja olla tukena. itken yksin kotona ystävien menetyksiä. se ei tarkoita ettei ystävien menetykset viiltäis mua syvältä. mä otan osaa kaikkien suruun. vilpittömäati. mun sosiaaliset puutteeni vaan estää mua olemasta enempää tukena.

3 kommenttia

stellagrrrl

2.7.2009 23:22

onnea loistavasta päätöksestä. salanimi salakeikka?

sama suru-uutinen sai mut myös itkemään valtoimenaan. osin varmasti oman surun läheisyyden vuoksi, mutta myös aidon välittämisen ja asian käsittämättömyyden vuoksi: alle kolmikymppinen ei voi olla leski...

pelsepuuppi

3.7.2009 02:01

joo, five bars, huome eka virallinen keikka ni olivat nyt salaperästä herraa. keikka oli ihan vitun loistava. uus matsku rulettaa kybäl. bändi kutistunu 3 herraan mut ne sitäki tatskatumpii ja hienompii.

Rokkihomo

6.7.2009 02:11

...Ja jep, Faith No More oli nappi nappiin, mulle ainakin.