• pelsepuuppi

tuloksii

mähä jaappasin siit lääkärist ja kaikest viime viikol. okei mun piti soittaa pe mun verikokeitten tuloksist, mut sain vaan vastaajan mikä puhu mulle hollantia ja sit mun akku loppus. olin saanu soiton lekurilt mun vastaajaan et pitäs puhuu mun verikokeist. okei, tänään soittoaika puol kaks, eli soitan sit. mut mul hiuka huoli sydämes et miks lekuri vasiten soittaa mul et pitäs puhuu, onk se huono merkki..? ei ne ainakaa aikasemmi mul o soitellu perää jos kaikki ollu ok.no, selvii sit iltapäiväl. voi olla e tarviin vaan jonku toisen lääkkeen. voisin samal kysyy jotai nappei nukkumisee.

mul olis missiona tänää saada tehtyy joku alustava viritelmä torstain tunneil tuost muodin historiast. en tiiä onk se powerpoint se way to go, en oikee handlaa sitä. onhan se tosi helpon tuntune ohelma mut en oo koskaa käyttäny sitä et en sillai osaa. kaikki ihan liekeis tääl powerpointii, ja ilmeisesti munki pitäs olla. mul annettii viime torstaina hiuka ohjenuoraa mihin suuntaa mennä. okei ei mitään uutta, mut tavallaan se laajuus mitä opet vinkkas on hiukan liian styrkkii ehkä hoitaa viikos. nää, teen sen minkä ehdin ja koitan saada koko paskan sidottuu jonkunlaiseks kokonaisuudeks.

odotan perjantaita jo nyt. mennää muutaman kaverin kanssa amsterdamii kattoo artsu-poikii rouw-klubille. jos vaikka löytyis se tatskattu seilori sieltä.

3 kommenttia

SaintJudy

8.10.2007 12:33

"In the port of Amsterdam
There's a sailor who sings
Of the dreams that he brings..."
tulin jus Damist ja sydän tahtoo takas...

pelsepuuppi

8.10.2007 18:10

tule tule takaisin saintJudy. dami on kiva, koko maa on aika kiva. vaik mun sydän hiukan odottaa jo lomaa suomessa..

SaintJudy

8.10.2007 18:42

Kevääksi suunnitteilla pidempi (kuin) viikoloppu...