• pelsepuuppi

sunnuntai

ja kaupat auki tänää vissii. meinaan et solis mentävä hiuka kattelee onk kreisi ale-meininki. ei sil et olis mitään mitä nyt niinku tarvis tarvis, mut ainaha sitä jotai tarvii ja haluu.

eile oli kliffa ilta. ystävät kool ja rento kiva meininki. oon itelleni sne verra uskolline et taas lähdin kotii jo ajois. en tykkää nykyää baareist ihan hirveesti, oon mieluummi kamujen kaa koti-iltaa viettääs ja sillai. ja toisaalta ku toi nukkuminen on alkanu mene taas hiuka enemmä konseptuaaliseks ni ei oikee jaksa hirvee myöhää vaappuu missää ku kitenki herää varhai ja ei oikee saa nukuttuu et koittaa lepää vaan jossan muodos.

näin unta siit asuntolainast. soli kreisii, pankin frouwa soitti mul et en ehtiny tähän ekaan kierroksee mukaa, et seuraava kierros sit ni olen mukan arvonnas (her words, not mine) et siihen menee aikaa sellanen 2-3 kuukautta. sen verran tiiän pankkien toiminnast et en usko ton olevan ihan uskottava skenaario ni annan asian olla sen enempää murehduttamast mua.

sovittii ystävän kans et tehdää yhdes se keittiön lattian laatotus. paitti siin sellanen diili et jos se löytyy vahingos se alkuperänen lattia sielt horrormuovimaton alta ni sit tietty fiksataa se. jos vahingos löytyy vangaa puuta ni kössin ystävien eteisest maalausvinkit. ja vanhempie kanalas tai autotallis vois ottaa sit maalaten ja hioten kaapistoi ja lipastoi. ja jeesus pitää käydä ostaas. ja paspis mun ystävän tauluu. ja ystävä.

2 kommenttia

martin

28.12.2008 12:54

pelse shoppaa...

pelsepuuppi

28.12.2008 13:46

kyl martin, mut pelse shoppaa fiksusti. ostin ale-kengät ja noliki naapuriliikkees viel edukkaammi ni vein takas ja ostin halvemmat (ja okei tilasin hesast yhdet normaalihintaset mut ne on vaan niin kauniit et pakko saada ne) ja kattos täs kaikes on se et näin pelse torjuu lamaa omal kohdallaa JA samal investoi tulevaan koska klassisen tyylikkäit mustii vattei ei oikee koskaa voi olla liikaa ja sit kans se t ku moon sellain pelle et saan oikeesti kiksei vaatteist ja kengist ja kaikest enkä ees pode siit mitää huonoo omaatuntoo ku mul ihan kaik oikeudet siihen suotu.

nyt alan järkkä mun kenkii. hiuka plankkii joihinki ja mokkasiin suoja-aines ja uudet silkkipaperit niihi mis papru jo kulahtanu. mul tulee ihana iltapäivä.