• pelsepuuppi

paniken

okei, mul flippas ja iski paniikki ja sitoutumiskammo ja tein päätöksii ja koska kaikki mun elämäs niin auki ni sanoin morjens ja käänsin ruoria ja olen tyytyväinen. ei kolkuta sielua pakokauhu ja paniikki, ei tarvitse köyhän nöyrtyä, ei tarvitse olla satamassa odottamassa laivan lähtöä tietämättä koska palataan.

suuret päätökset muual elämäs pitäny kliffasti ja olo on tyytyväinen ja jopa nyt jo hiukan sellanen et kannatti ottaa pesti hulluuteen. odotan puhelua ja päätöstä, seuraavana infoa potentiaalisesta työpaikasta, uudest siis. ei millään muotoo se firma ja jobi mist oon aina haaveillu mut (puhelu tuli just, elämä hymyilee, kaikki tuntuu sujuvan) siin olis parempi palkka ja sellai et.. intternazionaali firma ja se ei kuitenkaa olis diili et pitää siin sit olla 4eva and eva kiinni. tiettykää. mut pelse lovee rahaa koska pelse on pinnallinen ja tyhmä ni pelse unohtaa sielunsa ja kaikkensa ja seuraa all mighty dollarii.

ja vitut, mulla työn alla muutama hakemus ja yhteydenotto eri mestoihi, tunnen hirveest ihmisii kenest saatta olla hyötyy ja potentiaalist yhteistyökumppani ym ni mikäs täsä olles. suomi ja turku maailmankartal ja kilpiluun osallistumaa. esim. kultaseen harmonikka.

pelse is classified by the navy as a friendly port.

ja mä oon soittanu hanurii aikoinaa. ei uskois.

3 kommenttia

Aboa

21.1.2009 09:29

Mitä v...ua? Tarkoittaako tämä "iski paniikki ja sitoutumiskammo" nyt sitä, miltä se kuulostaa? Mitä siis seilorille tapahtui?

pelsepuuppi

21.1.2009 11:13

sitoutumiskammo = asunnonosto. seilori on kuviois messis viel.

Aboa

21.1.2009 11:55

huh. säikähdin.