• pelsepuuppi

näyttöi

tänää jatkuu kämpänhaku. muutama näyttö edes ja mieli harhajaa eri asiois. omal tavallaa must tuntuu et se pitäs just nyt tähän hetkee et illal olis jo kannettu peti ja lipasto framil mut samaaa aikaa oon iha et ei ei emmä voi viel muuttaa ku mul ei o jeesus-patsast aj se antiikki ja "antiikki"kauppa aukee vast josku myöhemmi tänää. ku en tiiä mite se uus vedenpuhdistamo (pelse puhuu niin kauniisti) ku sehä menee siihen kakolan alle kallion sisää vissii mut jyrsiihän seki mua pelkkä ajatus et en tiä onk se kiva. puutalot on hurjan romanttisii (ja pelse ELÄÄ romantiikal ja romantiikast, ask anybody) mut samaa aikaa sit tulee hurja sähkölasku ja reumatismin raiskaama polvi kolottaa jouluyös. sit muuttaa ideaalii kivitaloo ja alkaa putkiremppa ja kaikki ihan sekasin taas ja maksaa kuin fan.. monta mones. mut ainaki mul on selkeet rajat piirretty mieleeni ja kaupungin pohjakarttaa et mis voisin kuvitella asuvani ja mis en.

maailmas on kovasti ihmisii ja asioi kenest en tiiä mitää, kenest haluisil tietää niin paljin enemmän. kuten tää thaimaalainen rouva. kuka olet, mistä tulet ja minne olet matkalla, neito pellavapäinen.

4 kommenttia

Rokkihomo

16.12.2008 07:19

Huomenta.

Puutalot on parhaita. Muttei ollenkaan käytännöllisimpiä. Ja niissäkin putkiremontteja, vaikkakin pienempiä. Mutta ne isot sähkölaskut pitää tietty kylmän kaukana reumaisesta polvesta.

pelsepuuppi

16.12.2008 07:22

puutalois oma hohtos ja hei been there done that ja kaikkee mut samaan aikaan mul on täs elämäs omat fiksaatiot ja perversiot.. et 50-luvun kertsarit on must upeimpii. niis on vaan homma kohdallaa. ja sit kans tää issue et esim linnankatu on mult poissuljettu alue. en tiä miks mut mä en haluu asuu linnankadul. portsaski mul aika natsi-pössis et mil kadul voisin asuu siel. tiedän, ahneella on paskanen loppu ja ylepys käy lankeemuksen edellä ja parempi pyy pivossa kuin 10 oksalla et mene ja tiedä sit.

en siis herraseni dumaa puutaloi mut samaan aikaan mä vaan loveen kybäl tietynlaisii kivitaloi.. ja mul on oikeus siihen.

Rokkihomo

16.12.2008 07:35

No, 50-luvun kivitalot on käytännöllisiä. 50-luvun huonekalut myös. Ystävä asuu toispual jokee sellaisessa. Putkiremontti tuli tarkistettua, mutta parvekeremontti tuli yllätyksenä.

pelsepuuppi

16.12.2008 08:16

nii.. ku mullahan olis unelma jo edes ja vapaana ja kaikkee mut edes kans putkiremppa mist tulee jävla skitstövlar kallis ja edes vast muutama vuode pääst ja mä spännar et mikä olis se way to go. ku se olis vaan täydellinen (and i mean täydellinen..) mut sili ei huvita parii vuotta peseytyy vessanpytys ja maksaa ittees kipeeks rempast. portsas ei just nyt o mitää kiinnostavii ja/tai kivoi myynnis ja mua jotenki etoo kans ajatus paskalaitoksest seinän takan..