• pelsepuuppi

mysteerii

oon ollu kovn asiassa kiinni nyt pari päivää ja niinku kaikki muutki seurannu kreikan tiulannet ja sit new yorkin pommii ja south parkin 200. jaksoo ja tappouhkauksii ja oike mietiny et miks mä tollasii murehdin ku mul on tuoretta pinaattia ja retiisei ja pian alan tekee poikkiksen takkii syndelahjaks. mul on nyt kaikki kivasti. tietty mul on mysteerii noi kreikat ja jihadit mist nyt taas ollu läpänderii ja sit lukenu hesarin ja iltiksen keskustelui ja ollu iha et omg et onk tää totuutta tai ei ja jos on ni mikä ja sit taas palannu kelaa mun pinaattei ja odotan et tänää tehdää yrtiiriottoo ku on tota persiljaaki iha sikana. mul on tänää möte iltapäiväst ku selvii hiuka yrityksen rahotukset taas eteenpäi ja sillai, eile oli möte parin asiakkaan kans ja oikee meni kivati. söin reikämunkin. ja sit mentii cittarii ostaa tuottei. ostin special edition dajmin, minttuu ja päärynää. iha ok mut ei must fanii tullu. se vaan tuntuu aika jyrkält se summa kreikal. ja must kreisii et aika monet on etei o mitenkää varmaa et saadaa lainaa takas koskaa. nii.. maksohan mun kaveriki mun amerikan matkan vaik tiesi et ei o mitenkää varmaa et saa koskaa rahojaa takas. paitti et saa, ei sille rahana mut amerikan matkana. vitsi ku pääsis taas amerikkaa. sile oli nii ihanaa.

-----

ja edit. M.I.A ja born free. niin loistava biisi ja video.

http://vimeo.com/11219730

5 kommenttia

Rokkihomo

4.5.2010 12:39

Kyl kyl, kreikkajutuille mitään mahda, ja antiikin runous ja "kaffelatten syvin olemus" does the trick too.

pelsepuuppi

4.5.2010 17:08

antiikin runous.. kuulostaa exoottiselta.. joo, kreikki tulee ja menee mut mä pysyn aina. eikä asioil kande liikaa suoda ajatuksii ku kuitenki loppus kaikki ollaa et ei sen näin pitäny mennä ja äänestin toista ja sit se kääntä takin. vasen oikea kuka näist tietää.

ei saatu yrtiirisottoo mut tehdää juuresmuhennos heti jahka on haettu ikeast kavereil uudet roskikset. jännää on elo muotitaiteilijal. ai nii ja neukkari meni hyvin. ens viikol slevii mites nyt sit jatketaa. ai nii ja mä vihaan sanaa neukkari.

Rokkihomo

4.5.2010 21:38

En edes rtiedä mitä se tarkoittaa. Hui hai.

pelsepuuppi

5.5.2010 07:07

mäki oppinu sen viime aikoina raskaimman kautta.. yhyy yhyy..

pelsepuuppi

5.5.2010 12:21

ja viel raskaamman kautta tullu ettei neukkarit aina tuo itel suotuisinta lopputulemaa vaikka olis millanen tahtotila. kuka vittu näitä sanoi kehittää ja miks niit käytetää? mitä ne ees meinaa?