• pelsepuuppi

madonna

son jännää miten paljon musiikki vaikuttaa vireyteen ja kaikkeen. tai ei se ees oo jännää koska mun elintoiminnot yleensäki toimii musiikil. yhtäkaikki, oon muutaman päivän kuunnellu vaan leevii ja vaik joo kliffat musat ni se ei o sopinu mun mielialaa ja siihe mite näen työni tulokset ja kaiken. tänää vaihdoin madonnaan ja ollu täysin eri fiilis. ja ihan ku olis saanu enemmän aikaanki..?

nyt taustal elizabethin golden age. se jos mikä saa sykkimään elämänhalun ja ideariihen. ei musansa puolesta mut kuvien. niin täydellistä. mut nyt palaan kellarii ja musiikin parii.

kevät rulettaa. ja mä.

4 kommenttia

audinkopoika

28.3.2008 14:27

Itse tykkään kyl Leevistä. Madonna on hiukan eri tyylistä, siks se kai inspiroi eri tavalla sinua, kun olet sillai vauhtipääl oleva tyyppi ;)

pelsepuuppi

28.3.2008 14:33

se on se. mut toisaalta se mikä mul varsinaisesti ollu soundtrackins täs so far taas aika.. aika mahtailevaa meisinkii. ja onha siin ne tietyt synkkyyden aineksetkin kasassa. mihinkäs sitä koira karvoistaan pääsis.

millikan

29.3.2008 14:23

Leevi ei tosiaan ehkä ole parasta mahdollista työmusiikkia vaikka hyvää onkin, itse suosin yleensä jotain energisen suoraiivaista punkkia tms. jos pitää tehdä töitä, NY Dolls tai MC5 tai sen sellaista.

pelsepuuppi

29.3.2008 15:43

mulla on tos soundtrackinä mun työs siis nina hagen bandia, curea (pornographylt ja cult herona) ja tietty klaus nomii. ku en varsinaisesti haluu sottaa mukaa mitää.. mites nyt sanoisin, tykkään ajatuksest et olis kamaa mikä ei sinällää olis aina niin suoraviivasta tai luokiteltavissa.